KPSS hazırlanıyorum az bir süre kaldı 2 aydır hiç çalışamadım bu da beni moral olarak çok çökertti ne yapacağımı bilmiyorum
3 ay
Cevap
3Cevap
Yavaş yavaş çalış. Bir gün yarım saat diğer gün bir saat o şekilde. Alışırsın bide ekrandan uzak durup kitap okumak işe yarayabilir
Beni de çok zorluyor :(
kaçıncı girişin
Çok oldu benim mühendisim atama az
mühendislikte atama olduğunu daha önce duymustum ama çok inanmamistim benim 2. sene olacsk 25 yaşındayım çok sıkıldım artık memleket küçük bir ilçe bıktım artık
Ben yaklaşık 10 yıldır zorluyorum işim var çok şükür ama devlet varken özel sektör istemiyorum. Rabbim güç irade versin öğretmenlik mi?
evet PDR artık lise kpssyi bile düşünmeye başladım
Lise kpss olmaz ne yazık ki lisans mezunusun ortaöğretime başvuru yapamazsın
bir hocam lise KPSS'de atama oluyor istersen oradan da dene demişti bende oluyor zannettim güvendiğim birisi çünkü o da yanlış biliyor herhalde olabilir her neyse tek yol normal kpss kalıyor o zaman o da ya tutarsa
Eevt hocanız yanlış biliyormuş
olabilir o da insan sonuçta düşünmem gereken daha önemli konular var 😅
Kesinlikle öyle, deneme sınavlarına yazıldın mı acaba?
dershaneye yazıldım burası da az önce dediğim gibi küçük yer imkan yok iki tane dershane var zaten birisi çok kötü diye duymuştum giden tanıdıklardsn bende ikinci seçeneği değerlendirdim oraya adepte olamadım gelenler eğlenmeye geliyorlardı dersi falan sabote ediyorlardı boş boş konuşup hocalarda uyarmiyor bende ayrıldım oradan 2 ay önce o zamandan beri ders çalışamaz oldum
Yaaa anladım cok zor
benim. hikayem kısaca bu şekilde şimdi burada da arkadaşım yok kafamı dağıtacak bir ortam yok aile evindeyim zaten onun zorluğu da var psikolojim çöktü tamamen
senin bir tavsiyen var mı daha tecrübeli olaraktan aslında 1 yıl hadi 2 yıl dişimi sıkıp aralıksız çalışsam belki olur umudum var ama yapamıyorum işte illa kopuş oluyor
Seçim zamanı yüklenmelisin, bütün işin gücün bu olmalı
Basks işim gücüm yokts durmadan derste yapamıyorum işte 🤦🏻♀️
Arkadaş ortamıyla çalış
arkadaş mi vad sence
Bende kpss Önlisans çalışıyorum istersen koordineli çalışabiliriz
arkadaşla ders calisilmaz dikkat dağılır
Seni moda sokar ben öyle düşünüyorum
lise de arkadaşlarla ne zaman kütüphaneye gitsek 5dk da bir mola verirdik
Knka lisede goygoy peşinde olduğumuz anlardı benim bahsettiğim şuanda yetişkin aklı başında olan insanlar olarak hepimizin bir amacı var mesela sen o gün kütüphaneye gitmek istemezsin ama arkadaşının zoruylada olsa gidersin ya da birbirine bişe sorar sürekli bilgilerini zinde tutarsın ben böyle yaklaşıyorum
arkadaşla kahve içilir gezilir ancak ders calisilmaz grup ödevi projesi yoksa
Senin bakış açın saygı duyarım
normal konuşuruz istersen morel vermek amaçlı birbirmize cinsellik vs olmadan saygı çerçevesinde
Soru vs atabilirsin
yani süreç hakkında konuşuyorum genelde 😅 en sağlıklı şekilde nasıl atlatılır onunla ilgili tartışıyorum daha çok mental sağlık morel üzerine gidiyorum
Olur knka sen lisans mı önlisans mı çalışıyorsun
lisans çalışıyorum
Damam iletişim olarak bu sorunun altında mı devam edelim yoksa mail vs vericen mi
istek attım
Hangi alandan hazırlanıyorsun
Telefonu bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel kardeşim, bu duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki 🌿 Zaman daraldıkça insanın omuzlarına bir ağırlık çöküyor. Ama şunu bil, iki ay çalışamamış olman senin tembel ya da yetersiz olduğun anlamına gelmez. Moral düşüklüğü zihni kilitler 🧠💭
Şimdi senden büyük beklentiler istemiyorum. Sadece bugün 30 dakika. Küçük bir konu. Başlamak motivasyonu getirir ✨ Hareket edince beyin de peşinden gelir. Sen pes edersen kaybedersin, ama yeniden başlarsan her şey mümkün. Kariyer yolculuğunda en değerli şey vazgeçmemek 🌸