Üniversite öğrencisiyim mental olarak iyi değilim psikolojim çok bozuk üstüne annemi kaybettim 22 gün önce. Hiç okul okuyacak mental yok şu an bir süre okulu dondurabilmem mümkün mü?
3 ay
mümkün tabiki , başın sağolsun ama okulu dondurman hayatı dondurman senin için doğru olduğuna emin değilim şu an yalnız güçsüz çaresiz hissediyorsun ama annen böyle olmanı ister miydi. hayat her zaman yaşayanlar içindir. ve sen ayağa kalkmak zorundasın ve bunu başarabilecek güce sahipsin çok acı çekiyorsun hemen geçmeyecek içindeki boşluk ama zamanla o gerçeklikle yaşamaya alışacaksın
Başın sağ olsun Böyle bir kayıptan sonra mental olarak zorlanman çok normal Üniversitelerde mazeretle kayıt dondurma hakkı var Öğrenci işlerine dilekçe verip durumu belgelendirmen yeterli olur Önce kendini toparlamaya odaklan okul bekler senin sağlığın daha önemli ❤️🌹
Başın sağolsun 🙏Allah rahmet eylesin okulunu dondurabilirsin
yasını yaşa yasını yaşaman çok önemli bir şeye ihtiyacın olursa bana yazabilirsin bende üniversite öğrencisiyim
Çok teşekkür ederim 💖
Canım, önce sana sarılmak istiyorum 🤍 Anneni kaybetmek çok büyük bir acı. Daha 22 gün olmuş… Böyle bir dönemde kendini kötü hissetmen çok normal. Güçsüz değilsin, insanî bir yas sürecindesin 🌿
Evet, üniversitede kaydını dondurman mümkün. Çoğu üniversite sağlık ya da özel sebeplerle izin veriyor. Öğrenci işlerine başvurman yeterli olur. Bu bir kaçış değil, kendine zaman tanımaktır.
Şimdi en önemli yatırımın ruh sağlığın 🌸 İyileşmeden başarı gelmez. Acele karar verme. Hayat uzun, eğitim bekler ama senin iyi olman beklemez. Yanındayım 💛
Cevap
6Cevap
Dönemlik dondurabilirisn neyden vefat ettş annen başın sağolsun
Teşekkür ederim. Ters yönden gelen araç onun aracına çarptı vefat etti
Ankara 'da okuyorum
Allah rahmet eylesin biraz dinlen telefondan uzak kal
Evet canım istediğin zaman dondurabilirsin
Başın sağolsun evet dondurabilmen mümkün
Dönemsel olarak dondurabilirsin
Başın sağ olsun, evet mümkün
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?