Kim uydurdu bunu?
Başarı sıfırdan bir şeyler hedefleyip o hedeflenen şeye ulaşmaktır.
Bazı güzel kadınların güzel oldukları için toplumdan destek görerek bir yerlere gelmesi başarı falan değil, sadece dışarıdan başarı gibi gösteriliyor.
Ya da güzel olduğu için zengin adamla evleniyor, adam buna iş kuruyor bu başarılı olmasa bile adam sürekli maddi destek çıkıp işi kurtardığı için dışarıdan bakan insan için kadın başırılı görülüyor, öyle zannediliyor.
Tabi ki güzel olan her kadın böyle yapmıyor, güzel olup gerçekten başarılı olan da var, güzel olmayıp (güzel olmamak ne demekse?) yine başarılı olan çok sayıda kadın var.
52 Yorumla- 5 ay
İmzamı atabilirim, aynı fikirdeyim👍🏻
En İyi Cevaplar
5 ayEğer ki etraflarında erkekler olmasa birşeyler öğretmese emin ol çöpten farkları yok işe alınırken tipleri hoş müşteri çeker kendisi vakit geçirir diye alırlar yani hiçbir espirisi yok adam hayrına almıyor zaten istediğini de alamazsa yolda veriyor
Güzel kadınlar çevresinde kanka ayağına hep insanları kullanırlar ödevinden yemesine içmesine kadar karşılanır başarılı görünür10 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayVar aslında olmaz mı? Başarılı olanların ise öncelikle kendilerine güvenleri var güzeller birde etkili konuşmaları var ise başarılı olma silahları bunlar kısaca ilgi görüyorlar ticari zekaları da iyiyse gerisi geliyor zaten...
01 Yorumla- 5 ay
jiqwerğ3rı035rı0eu9etu
Güzellik bi kapıyı aralar, ama o kapıdan içeri girip orada kalıcı olmak tamamen karakter disiplin ve zeka işidir. Sadece parlayanları ve spot ışığı altındakileri gördüğün için sanki her güzel kadın zirvedeymiş gibi geliyodur sana Oysa güzelliğine güvenip kendini geliştirmeyen fırsatları elinden kaçıran ya da sadece dış görünüşüyle var olmaya çalışıp kaybolup giden binlerce insan var. Başarı dediğin şey özgüvenle ilgili bsy birazda ve bu özgüven aslında fiziksellikten bağımsız olarak insanın içinden gelir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu genellemeyi kim uydurdu acaba? 🔥 Güzellik başarı garantisi olsa İstanbul’daki tüm influencer’lar CEO olurdu. Başarı karakter, disiplin ve biraz da fırsat işi. Güzel olup boş olan da var, ortalama görünüp taş gibi kariyer yapan da. Sen sadece parlayanları görüyorsun, kaybolanları değil. Bir de özgüven güzellikten bağımsız bence. Enerjisi yüksek kadın zaten dikkat çekiyor. 💅✨ Güneş olsa burada “Venüs etkisi” derdi kesin.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
5 ayYoo çok var. Dönemimde kampüsün en güzel kızı olan arkadaşım üniden sonra kariyer yapamadı. Ne kamuda ne özelde iş hayatı oturtamadı ve hala evde oturuyor. Bu güzellikten çok girişimcilik ve çalışkanlıkla ilgili bence. Başarıyı hırsla isteyen insanlar başarılı olur. Güzelliğini torpil için kullananlardan bahsediyorsan ayrı ama.
20 Yorumla
5 ayThere exist a correlation between the beauty and the succes for women, but it is uncorrelated for men. Every women who desires a successful career is aware that beauty is actually an investment for their future that is why they go under surgeries which is really painful. However at the end they get the fruits of this pain with higher status in work, and salary.
00 Yorumla
5 ayKendimi övmek gibi olacak ama birçok defa ajanslara başvurup geri dönüş aldım, görüşmeye gittim. Sadece katolog çekimine para vermeyi mantıklı bulmadı ailem ve iş ondan dolayı yattı.
Bundan yola çıkarsak demek ki bir giderim var ki hepsi geri dönüş yaptı.
Sonuç olarak okumuş işsiz oldum.
Buradan haraket ile kim uydurdu bunu? 😂😂İyi kandırmış belli seni.00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Aynen güzel olmak birçok şeyin anahtarı gibi görünüyor değil mi? Sanırım güzel kadınlar daha çok dikkat çektikleri ve şansları daha çok denk geldiği için başarılı oluyorlar. Tabii ki her güzel kadın başarılı değil ama genel olarak öyle görünüyor. Başarısız güzel kadın da var tabi ama onlar hakkında pek bilgi sahibi olamayız çünkü onlar hakkında konuşulmuyor. Sadece başarılı olanlar görünür oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayO kadar çok başarısız güzel kadın var ki hayal bile edemezsin 👍
Güzel kadınlar daha çok başarılarını gösteriyor. Normal kadınlar biraz başarı biraz başarısızlik gösteriyor. Çirkin kadın zaten yok 😜😜
Yani tüm mesele başarılarını milletin gözüne sokma başarısızlığı ise gizlemek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİlk cefasını çekiyor sonra sefasını sürüyor mantığı 👌maddiyat ile daha kaliteli yaşıyorsun 🤌
Stresin düşüyor konforun artıyor 💅
Başarısızlık toksit bir durum kadının fıtratı ince düşünceye yatkın bu ister istemez bizim moralimizi modumuzu düşürür haliyle mutsuz eder 🤷♀️
Bulunduğun ortamı güzelleştirmekte elimizde ama imkanları iyi kullanmak bize çiçek açtırıyor 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybazı em canım erkekler... Kadınlara iyilik yaparak elde edebiliceklerini ya da elde tutabiliceklerini sanıyor... Kadınlara iyilik yaparak bir erkek hiç bir şey elde edemez. Sadece iyi çocuk good boyy olursunuz. Bu yüzel kızları yukarı çıkartanlar da incel ve zayıf erkekler... Kız iş aramıyor bu aptallar kız için iş, koca, eş, zengin FB arıyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayÇoğunluğu zengin adamla evlenip boşanıp mal bölmüş tipler. Elde ettikleri sermayeyle iş yeri açan tipler. Zengin adama kendini okullara göndertip okutan tipler. Zayıf karakterli ama bir şekilde paralı erkeklerden geçen kızlar.
5 ayBaşarılı olmalarında ki neden güzel oldukları için. Mesela bir iş yerine tecrübeli ve deneyimli bir kadın başvurur ama güzel olan acemi kadını işe alırlar. Yani güzel kadınlara yol her zaman açıktır.
12 Yorumla- 5 ay
Bu zamanda her yer tecrübe ve deneyim istiyor bu arada o dediklerin de biraz daha diş görünüşün önemli olduğu iş yerleri için geçerli
- 5 ay
@minyonnnbirkizz çok şahit oldum bu olaylara
5 aysabah 5 de kalkıp 8 de başlayan iş için banyo saç makyaj gibi hazırlanmaya başlayan bu azmi gösteren bir kadın tabiki hem güzel hemde başarılı olur. sen güzel olma azmini basit bir şeymi sanıyorsun.
02 Yorumla
Soran5 ayDogustan guzeller de var
- 5 ay
istediği kadar güzel olsun doğuştan. ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. güzel olupta üşenip saçını yıkamayan saçma sapan kaşlarka gezen kadınlar var.
Başarının niteliği de önemlidir. Hem güzel , hem donanımlı hem kendine değer katan kadın başarılıdır bence. Sadece güzellik bir ölçüt değil.. Güzel olup sadece bedeniyle ön planda olan da var..
00 Yorumla
5 ayÇok yaa bak arkadaşlarım var çocukluktan tanıyorum manken yanlarında halt etmiş yani ama her oturduğumuzda niye yapamadım bişey diye üzülüyor sadece, bişey olamayanlar kaybolup gidiyor işte ondan görünmüyorlar 🥲
00 Yorumla
5 ayAslında başarılı olmuyorlar sadece pozitif ayrımcılıkla çok fazla avantajlı oluyor, iş dünyasında da onun kadar güzel olmayan kadınların üzerine basa basa yükseldikleri için dışarıdan da başarılı lanse ediliyor sadece..
00 YorumlaParlatılıyolar. insanlar da boka üşüşen sinekler gibi onların etrafında olup onları seviyorlar. Çevreleri artıyor.
Sevgilerinden dolayı istediklerini yapiyolar, fırsat yaratıyorlar onlara. Ve modları sevildikleri için yüksek oluyor çoğu zaman. Umutları yüksek oluyor.
Devamlı fırsat ve sevgi. Kendi çabalari değil yani. Yüzde 95 başkalarının desteği. O ezikler yüzünden başarılılar.
Dünya acımasız şunu kabullen.
Gelmiş, gidiyoruz... boş ver 🚬
11 YorumlaAhlakın estetik anlayışı. Bir kediyi seversin ama fareyi sevmezsin. ya da kelebeği seversin ama hamam böceğinden nefret edersin. Baktığın zaman ikiside canlı sonuçta.
13 Yorumla- 5 ay
benzetmeni sm
- 5 ay
@bombacı888 Niye öyle sende patron falan ol daha güzel olanı işe alırsın buna "Halo" etkisi deniyor. İnsan simetrik olanı her zaman güzel bulur.
- 5 ay
Çoğu kişi dış görünüş önemli değil der ya külliyen yalan, arkadaşı bile pazardan elma armut seçer gibi seçiyo günümüz insanı.
5 ayBirileri torpil yapıyor ondandır. Yüksek yerlerde güzel kadınlar nasıl geliyor gördük Barbie operasyonu ünlülerin halini.
10 YorumlaAurası yüksek olan kadın ışık gibi parlar.
Çünkü kendine güvenen inanan insan adımlarını sağlam atar10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı.
5 ayKim demiş onu? Bırakın şu saçma fikri. Etle alınan yol kasaba çıkıyor
20 Yorumla
5 ayAlakası yok, sadece bazıları başarılı olduğunu sanıyor neyin ne olduğunu da dışa yansıtmıyorlar
00 Yorumla
5 ayGüzeli çirkini farketmeksizin kadınların başarılı olduğu dünyaya yön verdiği bir örnek söylersen bizde kıyaslama yapalım.
00 Yorumla
5 ayGüzel kadınlara pek çok kapı kendiliğinden açılıyor. Bu da erkek milletinin zavallılığının sonucu olsa gerek
00 YorumlaÇünkü ilgi gördükleri için stresi atıyorlar ama diğerleri stresin altında ezildikleri için tek başına kaldıramıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHer güzel başarılı değildir ama her başarılı kadın güzeldir 😅😆😁😄 çünkü. Güzel kadının arkasında başarılı bir erkek vardır. kadinin güzelliği adamin basarisiyla birleşince kadinda başarılı olur 🙂
Çirkinler evde kalsin 😆
00 Yorumla
5 ayBaşarısız güzel kadın da var, başarılı güzel olmayan da. Bu sayede gördün ki dünya sadece senin gördüklerinden ibaret değil.
00 YorumlaBaşarısız kadınla karşılaşma ihtimalin başarılıya göre daha düşük çünkü. Başarısız kadını sosyal medyada, billboardlarda görecek değiliz ya
00 YorumlaHer güzel kadın başarılı diye bir gerçeklik yokta. Güzel kadın başarılı olma konusunda çirkin kadına göre daha şanslı.
00 Yorumlaçirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır balımm
11 Yorumla- 5 ay
Tatlım gerçekten bakımsız kadın sayısı neden çok
4 ayGörmemişsin ondandır ya da denk gelmemiştir
00 YorumlaYok ben ne aptal güzeller gördüm oksijen israfı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
5 ayYapılan algılar senin üzerinde çok işe yarıyor işte
00 Yorumla
5 ayİyi kullanıyor güzelliğini biliyor çünkü etkili olacağını
00 Yorumla
5 ayKendi üzerimden evet doğru olabilir, fakat herzaman doğru mu bu bilemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBaşarısız güzel kadınlar ne yazık ki var, hepsi de yanlış erkekle erkenden evlenip hayatını mahveden kadınlar. Çok yazık keşke okumaya daha çok değer verseler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayVardır canım başarısız güzel kadın olmaz mı ama başarı birazda özgüvenden geçer. Güzel kadınlar daha özgüvenli olabilir o yüzden belki başarıya ulaşıyorlar
00 YorumlaKraliçe 2. Elizabeth 100 yaşına kadar başkandı çok mu güzeldi
00 Yorumla
5 ayBaşarılı olan her kadın güzel desek daha doğru olur her güzel kadın başarılı değil
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 723 cevap paylaştı.
5 ayAsıl sorun Sen kendini neden çirkin görüyorsun ponçik
00 Yorumla Çünkü güzel olmayanda ameliyatlarla güzel oluyor 😀
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayAkıllıdır ondan. Gerçi her güzel kadında akıllı olmuyor orasıda var.
00 Yorumla
5 aySana denk gelmediğini düşünüyorum ve bir kadın olarak bu düşünceyi kabul etmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYaa işte benden bahsediyorsun, nedeni iyi bir genetiğe sahip olmamız. Zeka ve güzellik genetiktir.
10 Yorumla
5 ayAlakası yok, başarılı olan kadınların auraları geniştir, ayrıca özgüvenleri pik seviyededir ve bu onları hem cinselerinin gözünde bile çekici kılar. Kısacası fiziksel bir arketip değildir bu olay.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayYooo benim çevremde güzel olup ıssız olanda var çirkin olup güzel yere gelende alakası yok torpile bakıyor o iş biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBaşarılı kadınlar kendine bakıyor aslında orada gelişiyor başarılıysa bakım yapabilecek parası olur gibisinden 😄
03 Yorumla- 5 ay
Bakım dediğin de estetik botoks çoğu 😂😂
Cevap sahibi5 ay@AfiliYlnzlık alakası yok bakımlıyım 31 yaşındayım daha bir estetiğim botoksum yok
- 5 ay
Senin için demiyorum ki, normal bakım için parayı bulmana zengin olmana gerek mi var da olayı başarıya paraya bağlıyosun? Alakası yok diyerek kendi söylediğini çürürüyosun işte 😂 parayı bulanların güzellik adı altında yaptıkları estetik botoks oluyo, güzel olan zaten klasik bakımıyla da güzel olur
Gizli Üye(36-45)5 ayBaşarılı olmuyor başarılı yapılıyor iyi yerlere getiriliyor
00 Yorumla
5 ayAslında bahsettiğiniz kadınların %70 inde bilgi yok başarılı olmaları da o güzelliğe sahip olmak isteyen paralı erkeklerin sayesinde oluyor. Baska bir açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNe alaka 😂 tam tersi genelde güzeller başarısız etrafımda da bir sürü var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayVar bir sürü güxellik artı özellik olabşlirde tek başına yeterli değil
00 Yorumla
5 ayHer güzel kadının arkasında ona sponsor olan bir abazan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aygüzel kadin genelde sadece güzel olmuyor sevecen samimi oluyor cirkin ise tüm dünyaya düşman soğuk egolu oluyor ben bunu cok yaşadim güzel kizlarda ego daha az
02 Yorumla
Soran5 ayBana da. boyle gelmistir hep. Birisi guzel oldugu icin mutlu digeri ise cirkin diye mutsuz bence
Cevap sahibi5 aybunu su anda yaşiyorum cirkin bir kıza sans verdim yüzünü onemsemedim belki kalbi temizdir beni sever sayar teklifini kabul etim ve o kadar pişmanimki nice güzel insanlar ile olmuşum cidden bir insanin kalbi yüzüne vuruyor kalbi temizdir dedik o daha better cikti simdi düşünüyorum hatayi en baştan yapip kabul etmişim
5 ayKadınlarda dış görünüş çok önemli bir kriter o yüzden. Kadınlar toplumda büyük oranda dış görünüşlerine göre yargılanır
00 YorumlaÇünkü kadın parayı bulunca ilk önce güzelliğine bakıyor.
11 Yorumla- 5 ay
Aynen botoksa estetiğe harcıyor güzel değil tam eşeğe benziyolar 😂😂
Göreceli hem soru hem cevap kime göre başarılı kime göre güzel
00 YorumlaBence güzellikle alakası yok çalışmayı seven kadın mutlaka başarılı olur
00 Yorumla
5 ayNasip ya güzellikle alakası yok para geldimi güzellikte geliyor 😂
00 Yorumla
5 ayben gayette başarılıyım allah bana sessizce babalık görevini verdi bana hiç de şikayetci değilim
00 Yorumla
5 ayKadın üstündür ve çirkin kadın yoktur kendini ihmal eden kadın vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayhayır ya herortamda kıskanılır arkanızdan öyle bir kuyu kazarlarki zeki ve tecrübeli değilsenin gg
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı.
5 ayVar ben güzel ama başarısız kadın çok gördüm
01 Yorumla
Soran5 ayNe basaramamis
Şans ve kısmet işi kardeşim güzellik değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen öyle düşünmüyorum güzel kadınların çoğu ziyan oluyor
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı