Üniversitede hangi bölümü seçmeliyim, hem eğlenceli hem yüksek maaşlı hangi meslekler bana uygun olur?

Merhaba,
Üniversite bölüm tercihi konusunda oldukça kararsızım ve kendime gerçekten uygun bir bölüm bulduğumu henüz düşünmüyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Kendimden biraz bahsetmek isterim: Küçüklüğümden beri sıradan olmayan, eğlenceli ve farklı şeylere ilgi duyarım. Çok baskı altında çalışmayı sevmem. Grup çalışmalarını severim ama ilgimi çeken konularda bireysel çalışmaktan da büyük keyif alırım.

Çok yoğun ve tempolu çalışma ortamları bana göre değil; ancak geleceğimi güvence altına alabileceğim bir meslek istiyorum. Geliri iyi olan, keyif alabileceğim, iş güvencesi bulunan, gerektiğinde uzaktan çalışabileceğim ve seyahat etmeme engel olmayacak bir meslek hayalim var.

Elbette tüm kriterlerimi eksiksiz karşılayan bir bölüm olmayabileceğinin farkındayım. Ancak fikirleriniz benim için çok değerli olacaktır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Güncellemeler
4 ay
GÜNCELLEME: SAYISALCIYIM
Merhaba,
Üniversite bölüm tercihi konusunda oldukça kararsızım ve kendime gerçekten uygun bir bölüm bulduğumu henüz düşünmüyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Kendimden biraz bahsetmek isterim: Küçüklüğümden beri sıradan olmayan, eğlenceli ve farklı şeylere ilgi duyarım. Çok baskı altında çalışmayı sevmem. Grup çalışmalarını severim ama ilgimi çeken konularda bireysel çalışmaktan da büyük keyif alırım.

Çok yoğun ve tempolu çalışma ortamları bana gö
Üniversitede hangi bölümü seçmeliyim, hem eğlenceli hem yüksek maaşlı hangi meslekler bana uygun olur?