Yani bu soruyu şu amaçla soruyorum gelecekte yani 20 yıl sonra ya da bundan bir on yıl sonra gelişen teknolojiye göre düşünerekten hangi meslekler daha önemli?
1 ay
Üniversite tercihleri yaparken hangi meslekler seçilmeli?

Yani bu soruyu şu amaçla soruyorum gelecekte yani 20 yıl sonra ya da bundan bir on yıl sonra gelişen teknolojiye göre düşünerekten hangi meslekler daha önemli?
Sezgilerime, hislerime güveniyorum. Bu yazacağım meslekler bence ileride baya ön planda olan, tercih edilen meslekler diye düşünüyorum.
Öncelikle polis, doktor, öğretmen. Bunlar olmaz ise zaten, bu yaşamın sonu vahim. Özel eğitim öğretmenliği, fizyoterapistlik, elektrofizyoloji, gastronomi, diş protez teknolojisi, kriminoloji..
Görüş
9Görüş
Bu saydıklarım kanımca gelecekte de çok önemli olacak bölümlerdir diye düşünüyorum...
Diş Hekimliği.
Psikoloji.
Havacılık Yönetimi.
Hemşirelik.
Yazılım Mühendisliği.
Sağlık Yönetimi.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yazilim onu acik evet de simdi herkes yazilim okuyo. Ayni muhendislik gibi yazilim mezunlari da her yerde mantar gibi tureyecek. Gastronomi oku. Her yerde is bulursun.
Valla bende ne seçeceğime karar veremedim bu sene 2. Üniversite sınavına gireceğim geçen sene girmemiştim ama teknoloji ile alakalı bölüm seçmeyi planlıyorum
Önlisans sağlık bölümlerini tercih etme sakın derim, atamalar çok az. Yazılım olabilir mesela
Başarılı olunan mesleklerde yani kişinin yeteneği hangisindeyse onda
Bence önü açık meslekler olmalı başta teknoloji ile ilgili şeyler geliyor.
Makine, yapay zeka üzerine yapılan işler daha da önem arz edecek. O yüzden aklı olan buralara yatırım yapar.
Bir sene sonrasini dusunemezken gelmis 10 20 sene sonrasini sormak komik, ayrica hayat kisa , sevdigin işi yap yoksa memur ol
Yazılım mühendisliği popüler ve önü açık bir meslek tercih edilebilir.
kişinin İlgi duyduğu meslekler olmalı baskı ve ya tavsiye ile seçilen bölümler sonra hüsran doğuruyor.
Yazılım kesinlikle önü açık
Yazılım sec
Asker polis memur doktor
Yazılım bence her zaman popüler
kendin için mi soruyorsun bunu
En İyi Görüşler