YKS2026 Üniversite için hangi bölümü seçmeliyim? servetivaşak Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangi mesleğin önü daha açık sizce? Bilgisayar programcılığı İnsan kaynakları Çocuk gelişim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversite için hangi bölümü seçmeliyim? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Bence üç seçenekte çok iyi üçünden en çok istediğin birini tercih edebilirsin... 0 0 Yorumla
JJGoode Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bilgisayar Programcılığı bölümünü tercih ederdim ben. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilgisayar programcılığı 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Burada asıl sorulması gereken soru sen hangisini istiyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 böüm de emek isteyeektir. ugrasacaksın vs sonrasında cok iyi degilsen zatne iş bulamazsın dil bilmiyorsan sorun olacaktır. 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bilgisayar programcılığı üçü arasında daha mantıklı duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence üç seçenekte çok iyi üçünden en çok istediğin birini tercih edebilirsin...
Bilgisayar Programcılığı bölümünü tercih ederdim ben.
Bilgisayar programcılığı
Burada asıl sorulması gereken soru sen hangisini istiyorsun?
3 böüm de emek isteyeektir. ugrasacaksın vs sonrasında cok iyi degilsen zatne iş bulamazsın dil bilmiyorsan sorun olacaktır.
Bilgisayar programcılığı üçü arasında daha mantıklı duruyor
Hangisi sana daha uygun soru bu gerçekte
Poncik neye ilgin varsa onu seç
kesinlikle insan kaynakları
Üçüde birbirinden alakasız bölümler.
Çocuk gelişim