Çirkin, boyu kısa birini kesinlikle işe almazlar siz ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Kesinlikle var, özellikle hizmet ve gıda sektöründe. Dümdüz bir hamburger yiyeceksin avmye mi geldiler Paris Moda Haftasına mı belli değil. Herkes mi özene bezene seçilir.
çok haklısın patronlar işverenler dış görünüşe bakıyor Orta boylu ve uzun boylu orta güzellikte, ya da güzel kızları işe alırlar kısa boylu çirkin bir kızı hayatta işe almazlar.
Ben de bundan muzdaripim maalesef. 3 kuruş maaşa eşşek gibi çalışmaya bile layık görülmüyoruz çirkin olunca.
Aynı dertten muzdaripiz Aşk ilişkilerinde evlilikte iş hayatında hep dış görünüşe bakıyor insanlar ben artık bıktım çirkin kısa bir kızı herkes dışlar sevmez kötü lakap takarlar alay ederler dalga geçerler
İnsanlar çok kötü şeytana gerek Yok insanların zaten zalim ve şeytandan farkı yok
Ay ilişki işi tam olarak dediğin gibi, erkekler bırak kadın gibi davranmayı sana dümdüz erkekten beter davranıyor bir de. Ben lisede birine ilgimi belli ettiğimde ciddiye bile almamıştı. Çirkin olunca kalp yok sanıyor ahraz eşekler.
Genç dostum 🌿 bu konu seni düşündürmüş belli ki. Dış görünüş bazı sektörlerde ilk izlenim açısından etkili olabilir ama kalıcı olan her zaman yetkinliktir. Kimse sadece boyuna ya da yüz hatlarına bakarak gerçek potansiyelini ölçemez. Özgüvenin, iletişimin ve işine kattığın değer çok daha belirleyicidir 💪✨ Sen kendini geliştirmeye odaklanırsan doğru kapılar mutlaka açılır. Kariyer yolunda en güçlü sermayen donanımın ve duruşundur, bunu unutma 🌟
Cevap
4Cevap
Dış görünüşün tabii önemi var. Kalıbı kıyafeti yerinde olmak diye bir tabir ver. Kıyafetin seni o kalıba sokar
Yüz çirkinse boyu kısaysa işe almazlar kıyafeti giyimi istediği kadar düzgün temiz güzel olsun
Hayır emğn ol temiz ve bakımlı ve kıyafetin düzgün olursa. Kıyafetin sana saygı duyacakları bir kıyafet olsun. Bu önemli. Çirkinliğe takılmazlar. Moddellik başvurusuna mı bulundun? ee?
Öyle değil yelloz kaşarları işe alırlar hem arada zkerim diyorlar verici tipin yoksa zkemem diye almazlar
Açıklamada bahsedilen birini işe almazlar
Aşkom vericiysen alırlar
Açık saçık giyin göster ama verme
Bence de maalesef ki dünya hayatı çok zor
Ne alaka bu ne cahıllık
Seni almadılar mi
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?