Allah cezamı veriyor gerçekten dördüncü hakkımda kaldım bir insan dört hakkı da yapamaz mı
3 ay
Allah cezamı veriyor gerçekten dördüncü hakkımda kaldım bir insan dört hakkı da yapamaz mı
Cevap
5Cevap
Tebrik ederim umarım tekrar kalırsın mı demeliyiz bilemedim
Ya gerçekten beceriksizim her komisyon da bana çalışmamışsın diyor parka çalişmamisim nasıl çalışabilirim arabam tanıdığım kimsede araba yok
Üzücü ya nerede yaşıyorsun peki
İstanbul pendikte
Bir de yinede iyi ilerledin dedi komisyon sanki benimle dalga geçiyor sınavı geçemedim iyi ilerlesin diyor
Bu tarafta olsaydın biraz park çalıştırırdım da bu senin için sağlıkı olur mu bilmiyorum. Çevrende aracı olan yok mu hiç arkadaşlarında vs
mesaj atabilirsin eğer istersen
Yok valla herkesin ehliyeti var aracı yok
İstek at istersen normalden
Geçmiş olsun
Hiç geçmiyor kaldım yine
En sonunda kendimi kesicem
Halledersin merak etme kendine güven
Yolda durup ağlayacaktım tek başıma
O kadar zamanım gitti param gitti boşuna bir de parka çalişmamişsın diyor
Çalışabilecek araban yoksa geçmek zor oluyor
Komisyonda sanki sevinmiş gibi yine de iyi ilerledin dedi
Onların umrunda olmaz dalga geçer gibi konuşurlar
Valla ya sanki dalga geçiyor dördüncü sınavım diyorum parka çalışmamişsın diyor bir insanin hayatıyla oynamak parasını yakmak bu kadar kolay mı
Para zaman emekler hep boşa gidiyor maalesef , canını sıkma halledersin moralini bozma
Ağlaya ağlaya eve gidiyorum
En sonunda pes edeceğim
Sinirlerin bozulmuş
Pes etme , başarırsın git eve dinlen sonra kendine gelirsin
Eve gidp ağlayıp uyuyacağım bir de sınav yüzünden haftalık iznimi bugüne istedim yarin yine işe gideceğim
Bir de yeniden kursa kayıt olacağım
Ağlamak yok güçlü ol , parkta sıkıntı varsa sürüş dersi al
Hiçbir ehliyet kursu özel ders vermiyor ehliyetim olmadığı için şuanki kursta sınavdan kaldığım için sadece bir kere ders veriyor
Çevrende seni çalıştırabilecek biri varsa ondan yardım işte bunun çözümü bu
Durup durup ağlamak istiyorum ya gerçekten bir insan dört kere sınavdan kalır mı
Yok ki dayım var onun arabası Manuel ben otomatik alacağım
Komşuların arabası varda hiçbiri çalıştırmaz
Kendini suçlama oluyor böyle şeyler , yine kalcam diye düşünürsen bundan sonrada gecemezsin , kafanı toparlamaya çalış
Bu sınava kadar hepsinde geçemeyeceğim diyordum bugünkü sınavda heyecanım daha azdı yine de yapamadım olmuyorsa niye zorluyorum ki
Kendi suçum ama çalışmadım haklılar
Seni canı gönülden tebrik ederim
Sey yap mayısta yrni yasa gelicek onu bekle
çalış biraz dört ne
Helal olsun
Tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, gel buraya bir sarılayım sana önce 🤍 Dördüncü kez denemek bile başlı başına cesaret, o yüzden gerçekten tebrik ederim seni. Pes etmemişsin. Bu çok kıymetli 💪 Bazen zeka değil yöntem kaybettirir. Belki çalışma şeklini değiştirme zamanı gelmiştir. Kendine yüklenmek yerine şunu sor, bu deneyim bana ne öğretti? Unutma, yol uzunsa karakter güçlenir. Sen vazgeçmediğin sürece kaybetmiş sayılmazsın 🌿✨