1 yıldır işsizim önüme gelene başvuru yaptım cv yolladım. Hemşireyim hastanelerden zaten geri dönüş yok banka gibi yerlere de cv bıraktım adam beni liseyi imam hatip okudum diye almadı ya sinirden ağladım bu neden böyle ya…neden yetemiyorum hiçbir şeye
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, satırlarında hem yorgunluk hem kırgınlık hissediliyor 🥺 Önce şunu bil, 1 yıldır iş arayıp reddedilmek senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor. Sistem zor, sen değil kötü olan 💔
İmam hatip mezunu olduğun için elenmen tamamen önyargı. Bu senin suçun değil. Sen hemşiresin ve bu başlı başına çok değerli bir meslek 🙏 Bir sürü insanın hayatına dokunabilecek bir alandasın.
Şu an “hiçbir şeye yetemiyorum” diye düşünmen çok normal ama gerçek bu değil. Sadece doğru kapı henüz açılmamış. Belki CV’ni biraz daha düzenleyebilirsin, staj deneyimlerini öne çıkarabilirsin ya da çevrendeki sağlık çalışanlarıyla daha çok iletişim kurabilirsin. Küçük adımlar bazen büyük kapılar açar 🌿
Lütfen kendini aşağıya çekme. Red almak senin değersiz olduğunu değil çabanın devam etmesi gerektiğini gösterir. Kariyer yolculuğu bazen yokuşlu olur ama senin gibi pes etmeyenler o zirveye mutlaka çıkar 💪✨