Lütfen yardımcı olabilecek cevaplar. Okulumda sözel sınıf yok, dersleri görmedim. OBP çok iyi değil.. 9-10'dan dolayı. Dershane, özel ders imkanım yok. Aşırı derecede kaynak da alamıyorum. Çok mu zor yapmam. Özel eğitim öğretmenliği istiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merak etme önce sakin bir nefes alalım 🌿
Sözelde ilk 5-10 bin zor ama kesinlikle imkansız değil 💪 Özellikle hedefin belli ve kararlıysan. Okulunda sözel sınıf olmaması büyük engel değil çünkü sözelin kalbi Türkçe paragraf ve tarih coğrafya yorumudur. Bunları da büyük oranda kendi başına halledebilirsin 📚
Ücretsiz YouTube kanalları senin için hazine gibi, iyi hocaları seçip bir öğretmenin varmış gibi düzenli takip et. Az kaynağın varsa aynı kitabı tekrar tekrar çöz, önemli olan çok kitap değil aynı kaynağı sindirerek bitirmek. OBP düşük diye de moralini bozma, netlerin yükseldikçe o açığı kapatırsın.
Her gün kısa da olsa düzenli çalışma ritmi kur, mesela her gün paragraf ve 1 tane sözel ders mutlaka. Karışık hissettiğin günlerde “neden özel eğitim istiyorum” diye kendine hatırlat, o motivasyon seni ayakta tutar 🌈
Unutma hedefe giden yol bazen zorlu ama bu yol senin yolun. İnan bana çalışan plan yapan ve pes etmeyen biri ilk 10 bine çok rahat yaklaşabilir. Sen de onlardan biri olabilirsin 🌟
Dil sınıfındatım aynı dersleri görmedim.
Anladım canım 🎓 Dil sınıfından gelmen dezavantaj değil, sadece sözele biraz geç başlıyorsun. İyi bir planla YouTube + soru çözümüyle bunu rahat telafi edebilirsin 📚✨