Şirkette göz göze geldiğim kız artık beni görmezden geliyor, tekrar nasıl iletişim kurabilirim?

Öncelikle evden çalıştığımızdan çok fazla şirkete gitmiyoruz 6 ay 7 ayda bir gidiyoruz. Bu kızı ilk olarak şirketin koridorunda gördüm ben elimde telefona bakarken kafamı kaldırdığımda bana uzun uzun baktı ve bakışları 1 ay kadar sürdü. Ancak ben cesaret edip konuşamadım. Ben bi hareket yapmayınca da kızın bakışları kesildi. Artık bakmamaya başladı. Daha sonrasında ismini öğrenip instadan istek attım ama isteğimi kabul etmedi bekliyor da kaldı. Belki görmemiştir vs derken ertesi sabah şirkete gittiğimde uzun bi aradan sonra bakmaya başladı bana hafif bi tebessümle baktı. O an anladım görüp kabul etmediğini. Akşama kadar bekledim kabul etmeyince geri çektim isteği. Daha sonrasında şirkette yine bi kaç kez karşılaştık bakışmalar devam etti ama ben isteğimi de kabul etmemesinin verdiği güvensizlikle gidip konuşmaya cesaret edemedim ve haliyle artık kız da tekrardan bakmıyor artık. Uzun süre sonra ilk bugün gördüm. O da beni gördü ama direk kafasını önüne eğdi hiç pas vermedi. Tekrar o bakışları yakalasam ufacık da olsa gidip konuşacağım hal hatır soracağım da maalesef durum böyle. Ne yapacağımı da çok bilmiyorum bu işlerde çok iyi değilim yardım eder misiniz?

Şirkette göz göze geldiğim kız artık beni görmezden geliyor, tekrar nasıl iletişim kurabilirim?