İlişki istemeyen kız ile nasıl muhabbetş ilerletirim?

benim sürekli gittiğim bi kafe var arkadaşlarla orada çalışan bi kız var ismi sudenaz kafede çalışan garson bi kız ben bu kızdan uzun süredir hoşlanıyorum geçen gün instagramdan istek attım bana geri döndü kabul etti isteğimi daha sonra ertesi gün ben arkadaşımla o kafeye gittim kız yanıma geldi ben seni tanıyorum ne yapıyorsun nasılsın gibi ufak bş sohbet ettik o gğn arkadaşımın doğum günüydü kıza söyledim sana işaret yaptığımda pasta mum getirir misin diye yaptı da ertesi gün sabah günaydın dün akşam teşekkürler gibi bi yazı yazdım ne demek görevimi yerine getirdim gibi konuştu akşama kadar dmden sohbet ettik akşam bi anda kayboldu cevap vermedi ertesi gün bi arkadaşımla kafeye gittim yanıma gelsi kusura bakma ara ara intagramo siliyorum yazdıysan falan dedi problem yok dedim gülümseşmeler bakışmalar falan devam 2 akşam sonra yine bu kafeye gittim o gün beni hiç görmedi sonra beni gördü şaşırdı yanıma geldi ufak bi sohbet ettik ertesi gün bi baktım instagramdan bi gönderdi beğenmiş bende ona yazdım yakaladım seni gibi rahatsız oldu sanırım konuşma soğuk geçti en son yazıma 7 saat sonra yep yazdı bende yazıyı beğendim çıktım 2 akşam aonra yani bu akşam kafeye gittim aşırı soğuk davrandı sohbet muhabbet yok bi tek göz göze geldik selam versim o da versi sipariş alırken falan soğukluğu belli etti bende çok oturmadım çıktım geldim içim yanıyor şu an

İlişki istemeyen kız ile nasıl muhabbetş ilerletirim?