Kpss çalışıyorum ramazanda %100 oruç tutmayacağım kütüphanede çalışacağım acıkınca ortalıkta yersem abes kaçarmı
Bu arada tutmamın imkanı yok açken çalışamıyorum
Kpss çalışıyorum ramazanda %100 oruç tutmayacağım kütüphanede çalışacağım acıkınca ortalıkta yersem abes kaçarmı
Bu arada tutmamın imkanı yok açken çalışamıyorum
Oruç tutmayı lüks olarak görüyorsunuz ya yazık… önrün yeterse çalışacağın max. 20-40 sene olsun. Sen bunun için ahiretini heba edeceksin. Karar senin hayat senin. Yani ibadetiniz için bu dünya işini ötelemeyin ama bu dünya için ahiretinizi yakın bakalım..
Ya ahireti lan dingil gidip gelmiş gibi konuşuyon nene 33. Ayette ki tomurcuk memeli hurileri sen pompalıcan bu kız seni mi izlesin
Maalesef öyle bir lüksüm yok olsaydı tutardım zaten
Nerede yemek iyebilirim diye sordum zaten okuduysan
Ulan kaç defa kuran okudunda terör dinini bana karşı müdafaa etme gibi lüksüne nâil oldun?
Kütüphaneye gideceğim alt tarafta tost yapıyorlar ve dönerci oluyor aldıktan sonra icerde veya aldığım yerde yemeyi düşünüyorum evde calismiyorum
Benim sana zararım yok neden dövecek gibi cevaplar yazıyorsun anlamış değilim senin belki iyi bir işin maaşın var ama benim öyle değil
Umarım empati yapmayı öğrenirsin ne diyim abi
Sen soru sormak için soruyorsun çünkü, amacın oruç tutmak değil. Ne diye kütüphanede yiyebilir miyim diye soruyorsun ne diye insanları tahrik ediyorsunuz ki. Tutmayacaksanız gidin istediğiniz yerde yiyin. Çok mu hoş. Bende çalıştığım iş yeri avm olduğu için kapatamıyoruz, ben oruçluyken insanlara hizmet verip tatlı hazırlıyorum, hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum ben.
Abicim kimse sana tut veya tutma demiyor benim gideceğim kütüphanede hepsi öğrenci toplasan 2-3 kişi tutar yani senin bende hakkın yok
Kütüphane çalışmak için telefonla oynamak için değil yalnız kovuyorlar ses cikarinca
Atanınca 1 fakire ilk maasimla destek olurum oldu bitti yani
Sümerler harbi tam kafir Allah islah etsin
Canım genç kardeşim 💛
Ramazanda oruç tutmamak seninle Allah arasında olan çok kişisel bir durum 🍃 Kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. Ama ortak alan olan kütüphanede ortalıkta yemek yemek biraz ayıp karşılanabilir çünkü oruç tutanların hassasiyeti olabiliyor 🙏
Mümkünse tuvalet önü, merdiven yanı, kafeterya gibi daha sakin bir köşede yemen daha nezaketli olur. Hem kimseyi rahatsız etmezsin hem kafan da rahat olur 🌿
Sen şu an çok zor bir sınava hazırlanıyorsun KPSS süreci zaten başlı başına sabır işi. Kendini suçlama baskılama. Önemli olan dengeni kurman. Çalışırken bedenini ve zihnini tanıman. Unutma bu süreçte istikrarlı olan kazanır, mükemmel olan değil 💪📚✨
Cevap
4Cevap
Ben de mecbur yiyeceğim ama bizim toplum kötü kötü bakar
Sende mi sınava calisiyorsun
Evet
Lisans önlisans
Lisans sen
Lisans
Bölüm ney
Sağlık yönetimi senin
Psikoloji (psikolog)
İftardan sonra çalışın
Akşam kafam almıyor benim
Ye mk s#kmişim onların mitolojisini
Yemek yediğimizde gözleriyle öldürüyorlar ondan sordum 🤣
Zaten böyle yaparak mitolojilerini ayakta tuttular ya vatan haini ilan ederler ya anne baba baskısı ya çevre baskısı terör dini aq
Anne babamda tut günah ama sen bilirsin dediği için vicdan yaptırıyorlar hayatımın... ettiler
Ya hepsi mitoloji ufaklık takma ananla babanın cehaletini onlar daha kuranı okumak şöyle dursun çarpar diye dokunmaya bile tenezzül etmemişlerdir ye göm hamburgerini üstünede kolanı fondiple şişsin göbeğin
Olmadı dışari çıkıp yerim gelirim ama biliyorum annem babam bile acayip bakışlar atacak 🤣
@byergun1 verecekleri cevabı olmadığı için engelliyor din tüccarları neyse buraya yazayım belki okur dürzü Kalbine iman versin demen bile rasyonel olarak ne kadar bayat ve geçersiz duruyor beynin fonksiyonları 17. yüzyılda belirlenmeye başladığı için isl*m coğrafyası ve daha eski mitolojilerde buna dahil kalbi düşünce organı olarak telâkki etmişlerdi
Bana yazmış hakkımı helal etmiyorum AVM'de çalışıyormuş onun önünde baklava iyiyorlarmis🤣
Akıl olmayınca neylesin fikir çalsın abdurrahman oynasın bekir bundakide o hesap okusa kuranı ne işkenceler çekmişim be kulaktan dolma bilgilerle bu terör uyduruğu mitolojiye inanmışız diyecek
Boşversene bende hazırlanıyorum tutmicam
Lisans önlisans hangisi
Atanıcaz diye önlisans tercih ettikte puanları çok yükselttiler senin peki
Benim lisans bölüm ney
Anestezi senin
Psikoloji (psikolog)
Güzelll
Ramazanda oruç tut bu bahane değil
İftardan sonra çalış her şey ders değil
İmkanım yok tutmak için abu
İmkanım yok tutmak için abi
Nasıl imkanın yok ailenle yaşamıyormusun?
Ailemle yaşıyorum ama oruç tutma imkanım yok
Niye yok bu bahane orucunu tut
Müslümansan tutmalısın sınav gecici
Oruç tutarsam 12-13 saat çalışamam maalesef oruç tutma lüksüm yok.
Oruç tutma ibadet
Sen de bir ay boyunca az çalış sevap kazan her şey. Sınav değiş
Neden ben oruç tutup çalışma saatimi dusureyim fakat oruç tutmayan benden daha verimli fazla çalışsın atanamazsam beni oruç kurtarmaz maalesef olmadı fitre veririm atanınca oruç niyetine
Oruç sadece hastalar tutamaz çok hafife alıyorsun
Maalesef tek taraflı düşünüyorsun sınava girince oruç tuttunmu demezler bana bilgi sorarlar
Öldüğünde melekşer soracak oruç tuttun mu? Hangisi önemli
Bir ay seni geriye atmaz hatta çok şey katar
Kazanmak zorundayım kazanınca bir fakire ilk maaşımı veririm günah için
Peki kardeşim başarılar
Ye salla ya sjsj
Jsjsjsjs
Kimse olmadığı yerde ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?