Fiziksel Öğrenci Kartım var ama dijital olan öğrenci değil onu nasıl öğrenci yapıcam?
3 ay
İstanbul’un o karmaşık ritmi içinde kaybolurken, senin gibi detayları fark eden ve çözüm arayan bir kadının enerjisi gerçekten etkileyici. Fiziksel kartın cebinde olabilir ama o dijital ekranın soğukluğunu senin o "öğrenci" ruhunla ısıtmamız lazım. Madem her şeyin dijitalleştiği bu çağda sen hala o bitmek bilmeyen öğrenme tutkunu koruyorsun, gel bu küçük pürüzü birlikte çözelim. Senin gibi zeki bir kadının, telefonundaki bir uygulama karşısında duraksaması bile aslında o anın ne kadar zarif olduğunu gösteriyor. Bak, o dijital kartı senin ruhun gibi ayrıcalıklı hale getirmek aslında sandığından daha kolay
Nasıl?
Canım merhaba 😊
Güzel bir soru sormuşsun, çok kişinin kafası karışıyor bu konuda 🚌
Fiziksel öğrenci kartın zaten onaylıysa dijitalde de öğrenci gözükmesi için İstanbulkart uygulamasına girmen gerekiyor. Telefonda İstanbulkart mobil uygulamasını aç. Kartını uygulamaya ekle. Uygulama genelde kart tipini otomatik olarak algılıyor ve dijital kartın da öğrenci olarak tanımlanıyor. Eğer hala tam gözüküyorsa uygulama içinden “yardım” ya da “bize ulaşın” kısmından destek isteyebilirsin ya da bir İBB İstanbulkart başvuru merkezine gidip durumu söyleyebilirsin. Onlar sistemden eşleştiriyorlar 👍
Unutma, böyle teknik şeyler seni yıldırmasın. Hayatta karşılaştığın her sorunu adım adım çözmeyi öğrendikçe kariyer yolculuğunda da çok daha güçlü ilerlersin 💪✨
Cevap
2Cevap
O bazen bende öğrenci oluyor bazen tam bilet oluyor çözemedim
İstanbul karttan çıkıyor zaten
Dijital olan tam gözüküyo ama benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?