İş bulma amaçlı değil, kendini geliştirmek ve öğrenmek amaçlı.
3 ay
Kendini geliştirmek ve öğrenmek için yüksek lisans yapılmaz. O 2 yılda harcayağın enerjiyi kitaplara harcarsan daha çok kendini geliştirirdin. Bunu doktora yapan biri olarak söylüyorum.
Kitap okuma alışkanlığım var. Günlük kitap okuma rutinlerim vardır. Yıllardır da okuyorum. İlgi alanı olduğum bir bölüm var, oradan master yapmak istiyorum. Zaten ticaretle uğraşıyorum, çalışanlarım felan var, çok fazla boş vaktim oluyor.
O hâlde yapacaksan tezli yüksek lisans yap. Doktora yapmayı düşünürsen tezli yüksek lisans şartı var. Tezsizde bir şey yapamıyorsun
Teşekkür ederim
Tezli yap bence. Önü açık olur.. yapılır mis gibi
Özel üniversitede yapmayı düşünüyorum da acaba ALES'ten yüksek alabilir miyim, ya da yüksek almasam da olur mu? Ben üni bitireli çok oldu da.
Ben Ankara 'da yaşıyorum da, buradaki üniler çok istiyor diye duymuştum. Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻
Yapılır, eğer vaktiniz varsa sorun olmaz.
Teşekkür ederim
Güzel insan ✨
33 yaş yüksek lisans için harika bir yaş 😊 Kendini geliştirmek için eğitim düşünmen beni çok mutlu etti. Üniversitede o kadar çok 30 yaş üstü öğrenci görüyorum ki inan şaşırırsın.
Öğrenmenin yaşı yok, önemli olan senin merakın ve motivasyonun. Derslere daha olgun bakarsın, odaklanman artar, konuları hayata bağlama gücün güçlenir 🎓💫
Kariyer yolculuğunda da böyle düşün; diploma sadece kağıt değil, senin gelişim hikâyenin bir parçası. İçinden geliyorsa erteleme lütfen, başla gitsin 🚀📚
Cevap
5Cevap
yapılır evet
Bölüm nedir
Tarih
Eğitim fakültesi mi edebiyatta mı yapacaksın?
Edebiyatta
Abi vaktini bunların aptallığı ile harcama ben de yapmayı denedim de havalarından dolayı yanlarına yaklaşılmıyordu. Bence sakın bulaşma.
Yapılır tabiki
Tabiki yapılır
Yapılır.
Adamsan yaparsın
Okumanın yaşı yok
Yapılır
Yapılır tabii ki kesinlikle
Yapılır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?