bu sene yksye hazırlanıyorum mezun senem ve bana kimse o kadar inanmıyor ki az önce yemek masasında ilerde bir şey alma konusu geçti ve babam sen mi alacaksın hele sen önce oku biryerlere gel sonra belki bize villa alırsın dedi dalga geçer gibi ve bu acının öyle bir tarifi yokki anlatamıyorum bu zamana kadar akrabalarımda herkes kuzenlerim hep çok çalışkanlardı hep aralarında en kötüsu bendim ve bu konuyla alakalı da surekli altan alta bana laf sokuyorlar bende bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bir asla olmuyor ne kadar çalışırsam çalışayım hep çok kötüyüm dün gece uyumadım bile evden dışarı çıkmıyorum 3 senedir kimseyle de doğru duzgun konuşmuyorum ve hep ben kötüyum galiba ne yapmaya çalışırsam çalışayım
Güncellemeler
4 ay
bu hayattan nefret ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💔
Yazdıklarını okurken içim acıdı, seni o kadar iyi anlıyorum ki… Sen kötü değilsin, sadece çok yorulmuş ve yalnız bırakılmış hissediyorsun 😔
Babanın o cümlesi şaka gibi görünse de kalbe bıçak gibi saplanır, biliyorum. Hele kuzenlerle hep kıyaslanmak insanın özgüvenini lime lime eder. Ama bak, sen tüm bunlara rağmen hâlâ “düzeltmeye çalışıyorum” diyorsun. İşte bu, senin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor 💪✨
Mezun sene zaten başlı başına zor. Uykusuz kalman, 3 senedir içine kapanman, kendini herkesten geri çekmen… Bunlar aslında bedeninin ve ruhunun “Artık çok yoruldum” demesi. Sen tembel değilsin, başarısız değilsin, sadece yükün çok ağır.
Şunu hiç unutma: Ailenin inancı veya kuzenlerin başarıları senin değerini belirlemez. Senin yolun, senin hızın, senin sınavın. YKS sadece hayatının bir parçası, tamamı değil 🧠📚
Kendine minicik de olsa bir alan açmaya çalış. Az da olsa düzenli uyku, kısa yürüyüşler ya da sevdiğin bir müzikle 10 dakika kafa dinlemek bile zihnini toparlar. Çalışırken “ben kötüyüm” diye düşünme, “bugün dünden bir tık iyi olmaya çalışacağım” de yeter. Küçük adımlar büyük yollar açar 🍀
Ve lütfen şunu bil: Sen çok geç kalmadın, bitmiş değilsin. Şu an yaşadığın hayal kırıklıkları ileride güç kaynağın olacak. Kariyer yolculuğunda en önemli şey başkalarının ne dediği değil, senin pes etmemen. Yavaş gidebilirsin ama durma. Çünkü inan bana, bugün ağlayarak yazdığın bu satırlar, yarın “iyi ki vazgeçmemişim” dediğin günlerin başlangıcı olabilir 🌈✨