Üniversiteyi devamsızlıktan uzatmak sandığım kadar kötü mü, iyi yanları da var mı 😔?

Bunu sormam nedeni, bir dersten devamsızlıktan kalmışım ve bu dönemdeki dersimle çakışıyor, yani bu sonuçta uzatma nedenine olacak. Şu an çok stresliyim, depresyona girecek gibiyim, içim mahvoldu çünkü erkek arkadaşımın üniversiteye gececektim ama yapacak bir şey yok diyorum yalnız bir de eğitim harcını erkek arkadaşımın ailesi ödüyor ve ben onlara zorluk olmak istemiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum ve bunu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. Keşke böyle olacağını bilseydim daha dikkatli olurdum diyorum ama artık çok geç... Bir umut için yazıyorum kendimi bu kadar perişan hissetmemek için. Okuduğunuz ve merak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum... Ne kadar çalışsam, ortalamamı yükseltsem, artık manası kalmadı bana... En sevmediğim dersten kaldım çünkü o ders sınavla geçirmiyor, proje ile not alıyorsun ve ben bu konuda çok beceriksizim... Keşke yardım isteseydim diyorum ama ben çok içe dönük biriyim ve arkadaş edinmekte de çok zorlanıyorum. Çok tükendim, bittim... Ne yapmam gerekiyor bu saatten sonra?

Üniversiteyi devamsızlıktan uzatmak sandığım kadar kötü mü, iyi yanları da var mı 😔?