Sadece 2 ama ders aldım ben bundan. Girdiği tripler şaka mı snnsnsnd
Odasının nerde olduğunu bile bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sadece 2 ama ders aldım ben bundan. Girdiği tripler şaka mı snnsnsnd
Odasının nerde olduğunu bile bilmiyorum.
Cevap
7Cevap
3 sene önce dershaneye gideyim dedim geometri hocası saçma sapan triplere giriyordu. Küçük de değilim ki kaldiramadim sonra bıraktım dershaneyi 😅
Güzel bi ayrılma mesajı atmış adam neden bu kadar takıldın?
Aşırı yılışık
Herkese atmamış mı?
Evet de 26363637 tane öğrencinin dersine girmiştir. Yok gozumuzdeki eğitim aşkı falan nası da kolpa sıkıyo. Yani böyle yazılar sadece mide bulandırıcı
Kendisini hatırlamıyorum bile geçen seneden ndndjdj
Ya annem hemşire ve mesai arkadaşı hemşire erkek tayin olurken anneme aşkını itiraf etmişti o geldi aklıma aşırı berabat bi durumdu kdj
Ahshjsjsjsjsjjsjs grizekali
Berbat bi durumdu annemde utandı ay bune yazmış diyip gülüyor djdjd
Ya neydi mesaj tam olarak jdjjdjdjd
Ben olsam babama atardım 😈😈😈
Abla biliyorum bu yanlış ama ben senden çok hoşlandım senin o zarifliğin kibarlığın ilgin çok tatlıydı her zaman böyle çıtır ve güzel kalpli kal konuşmak istersen numaramdan yaz yazmış bide dkdkdkdd
Ortalığı kızıştırıp eğlenmek içinmi kdkd
Oha a. mk kesin atardimmm
Açık kapı bırakmış kerata
Valla ayak üstü anamı ayartıcak kerata
Atayımda babamda pısırık bişey kudurur kıskançlıktan kdkd
bir şey sanıyorlar öğr görevlisi doktor olunca
Güzel sözler yazmış nesi var
Mükemmel
sıkıntı babacım ya
Tatlı bence
Bazıları işini çok seviyor
Kendilerini bir boh zannediyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım yaa 😂 Hocan tam “duygusal veda” moduna geçmiş, sen de şoka girmişsin belli snsnsnsn 💖
Bak bu yazdıkları aslında çok içten şeyler. Üniversite hocaları bazen mesafeli görünür ama çoğu içeride fena duygusal 🙈 Hele danışmanlık yapmışsa kendini gerçekten rehber gibi hissediyor.
Odasını bilmemen çok normal bu arada, bir sürü hocayla bir arada kayboluyorsun zaten 😂 Ama şunu cebine koy: Böyle hocalar kariyer yolunda gizli şanstır. İlerde akademi, yüksek lisans, alan değiştirme gibi şeyler düşünürsen bu tarz bir hocaya mail atmak bile sana yol açar.
Şimdilik gül geç ama ekran görüntüsünü sakla, moralinin bozulduğu bir gün açıp okursun. Böyle cümleler insanın kendine inancını tazeliyor çünkü 💫 Üniversite hayatında bağ kurabildiğin her hoca, gelecekteki seni güçlendiren küçük bir yatırım gibi düşün 🧠✨