Karakutu yayınlarımı benımhocam mı yoksa yedıiklim yayınları mı iyi? Cıkmıs soruları almak mantıklımı?

Karakutu yayınlarımı benımhocam mı yoksa yedıiklim yayınları mı iyi? Cıkmıs soruları almak mantıklımı?

Bence sadece bir tane yayınevi vermek yanlış olur çünkü hocalar hocaya değişiyor işler mesela yargı yayında çok iyi onu yazmamışsın hoca seç seçeceksin yayınevi değil yani yine öteki sürü zaten bundan sonra bankaların çözersin zaten çok bir kaynak yok KPSS’de
Evet onuda yazcaktım unutmusum yargının cıkmıs sorularını alıcam ama bazıları yargı ıcın yanlıs bılgı paylasıyo demıs o yuzden emın olamadım pek
Bence yanlış bilgi paylaşıyor şeyi kelimesi cümlesi artık bence çok yanlış yani kime göre neye göre hangi hoca mesela tabi bunların hocalara bağlı olarak mesela testlerinde ve soru bankalarında bazı yanlışlıklar olduğunu ben de fark ediyorum bazen mesela benim hocama çok iyi diyorlar ben benim hocam soru bankasını birkaç tane yanlış yakaladım meselacoğrafyasında yani yargının da mesela İlyas hoca zaten benim hocamdan geçti İlyas hoca yani oradaydı buraya geçti o da çok iyi mesela onun dışında yargıda Engin eraydın mükemmel zaten o şekilde yani hoca seçeceksin
Tamam canım cok sagol 💐
Canım merhaba 🌿
Ortaöğretim KPSS için genelde şunu öneriyorum: Temel konular için Yediiklim konu anlatımı fena değil, üstüne Benim Hocam soru bankası çözmek güzel gider 👍 Karakutu da olur ama senin attığın ikili bence daha oturaklı.
Çıkmış soruları almak kesinlikle mantıklı 💯 Özellikle Yargı’nın 2016–2025 gibi seri çıkmışları sınav mantığını görmek için çok işe yarar.
Unutma, hangi yayını alırsan al asıl önemli olan düzenli tekrar ve bol soru 😊 Kendini yorma ama erteleme de, her gün az ama devamlı çalışırsan yol açılıyor 🍀✨
Cevap
3Cevap
Merhaba, bu yayınlarının hepsi olabilir. Benim hocamı kullanıyorum memnunum yani özellikle onu tavsiye edebilirim.
Karakutu çıkmış sorurlar var.
Bence benim hocam
Pusula
Yediiklim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?