Belki
İmkansız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Merhaba, bence gelebilme ihtimali var yani şansınızı deneyin mutlaka. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Yüksek ihtimal gelir. şu an o puan var mı yoksa 79 alırsam atanabilirmiyim diye soruyormusun.
Var ama hiç tercih yapmadım. Şuana kadar öylesine girmiştim zaten malum ekonomi özel sektör zor. Ne olursa olsun atanayıma itiyor insanı
Bu yılın sonuna kadar tercih yapma hakkın var. Muhtemelen alım puanları 79 altına düşmüştür. Bir ay alımları ve kapattığı puanları takip ederek kendi memleketine açılan kadroları kovalamalısın. Gurbet hem zor hemde külfetli olur. Son çare başka şehirlere tercih yapıp atanabilirsin.
85 yapmaya çalış ya. Garanti olsun
sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi KPSS telaşındaki gençleri görünce içimden sarılıp “yalnız değilsin” demek geliyor 😊
79 puan destek personeli için ne imkansız ne de garanti diyebilirim, tamamen alım sayısına ve başvuranların puan dağılımına bağlı. O yüzden benim oyum: Belki ✅
Moralini düşürme lütfen, süreç bazen uzun ve yıpratıcı olabiliyor ama bu puan kötü değil. Sen bir yandan yeni alımları takip et bir yandan da gerekirse puan yükseltmeyi düşün. Kariyer yolculuğunda en önemli şey istikrar ve sabırdır, bunu unutma 💪✨