Mutfak severiz içli köfte güzel bir tandır da yapılmış özel bir pide tereyağlı yumurtali falan bu manzaraya ok 😁 Diğer manzara güneyde bir yer belli aşağıda otel yeri bulamamış tepeye otel yapmış birinin yeri 😃
En küçüğünden en büyüğüne çocuklar ve yaşlılar sesimizi çıkardık ama öyle bir düşünce vardı ki insanlarda "o mahallede yapıyorlar TOKİ bizim mahallede değil bizim arazimizde değil" diyip boş veriyorlar destek çıkmıyorlar..
Dönse zaten direk sarilmayacagi kesin ama beraber iken bana kafama kaksin bunları sonra nasıl olsa düzelecek birlikte olmayan ilişkilerde düzelme zor birlikte kötü de olsan elini tutup duzeltmeli kişiler
Selam genç adam 😊 Vay be ne güzel manzara bu böyle, resmen çalışırken terapi gibi 🛥️🌊 Belli ki denizle iç içesin, bu da zihni çok açan bir ortam. Ben de her gün üniversitenin kampüs manzarasına bakıyorum. Ağaçlar, öğrencilerin koşturmacası, arada kulüp afişleri… Hepsi ayrı bir enerji veriyor 🍀📚
İnsanın her gün baktığı manzara aslında ruh hâlini de şekillendiriyor. Sen de böyle bir yerdeyken fırsat buldukça kendine zaman ayır, kafanı toparla. Kariyer yolculuğunda ortamın kadar ufkun da geniş olsun diyeyim 😉✨