Güzel bir manzarayla güne başlamak ruh halinizi etkiler mi?

Günaydınnnn kocaman🌞🌞🌸
Fazlasıyla etkiler. Güneşi karşımda görmek, hafif ılık rüzgarlı havada günü selamlamak kadar iyi gelen bir başlangıç olmazdı.
Güzel olan herşeyi sevgiyle kucaklıyor, negatif olan herşeyi evrenin en derin yerlerine gönderiyorum💚✨
Günaydınn 🌸
Güzel manzaralar çok olumlu etkiler insanı özellikle güne başlarken.. Kahvenin tadı bile daha güzel gelir insana, fazladan enerji yüklemesi yapar.. Hatta o gün yapılacak diğer sıkıcı işlerle daha güzel başedilebilir, insanların birbirlerine selamları bile farklı güzellikte olur.. İnsan daha fazla sabırlı oluyor güne güzel bir manzarayla başlarsa.. Bir sabah uyandığında pencereyi açıp başka bir bina yerine bir orman veya deniz manzarası izlemek hiçbir zaman aynı etkiyi yapmaz meselâ, mutlaka olumlu etkileri çok başka olacaktır..😃
Etkiler tabi. Telefonda kötü bir haber gelmediyse Maldivler'de okyanusun kenarındaki yatağımda uyandığım ve odama kahvaltı siparişi gelen sabahım harika geçer. Mutlu uyanırım.
Cevap
21Cevap
Hemde fazlasıyla deniz güneş doğayla iç içe olmak daha ne isterki insan 🤗 insanım içi kıpır kıpır olur
Evet etkiler tabi ki de.. ben mesela güneşin doğuşunu izlemeyi çok severim.. sabah serin hava da harika oluyor gerçekten de :)
Etkiler o sebepten hemen aynaya koşuyorum sabahları shdjs
Tüm yaralarımı saracak o ortam ❤ çok güzelmiş
Etkiler tabikiiğ, huzurla başlarsam mutlulukla devam eder günüm.💁🏼♀️
Elbette ama neyseki her gün denizi görüyorum öyle bir şansım var uzak biraz ama olsun 😀😀😀
Etkilemez yanımda güzel bir manzara olursa etkiler ama sevgilim ya da eşim ya da çocuğum ama hiç biri olmadığı için tersimden uyanırım hep 😃
Etkiler tabiki. Binaların arasında olmak mı denize karşı olmak mı? Direkt 5 0 önde başlatan rahatlatıcı duygular bunlar.

manzaram bu günüm güzel
ortam her şeydir baba. eğer hava yağmurluysa, mutlu olsam bile melankolik bi hava içerisine giriyorum.
evet. etkiler. erkekler icin en guzel manzara huzur icinde uyuyan kadindir. baba icinde huzur icinde uyuyan evladidir
Çok güzel görünüyor
Her zaman olmasa bile etkiler tabi
Evet
Tatil ve manzara birazda dinlenmeye ihtiyacım var bekle beni ege kıyıları geliyorum 😀
Kesinlikle etkiler, yapılacak şeyler için motivasyon sağlar.
Etkiler kesinlikle şööyle denize bakan bir manzarayla uyansam keşke 😂
Kesinlikle etkilerdi ama güzel bi manzaram yok maalesef 🙁
Evet daha pozitif olur insan bende göl kenarında calisiorum insan sulara atlamak istior :)))
Evet, etkiler. Güne daha güzel başlamama sebep olur.
Böyle bir manzarayla başlamanın daha pozitif olacağı kesin.
Harika olur. Bir sıfır önde başlamış olursun
Evet güzel bir manzarayla güne başladığımda o gün benim için harika geçiyor😄
Tabi güzel bir manzaraya bakmak günümü pozitif etkiler. Enerji dolarım.
Asla etkilemez. Beni etkileyen şeyler kasvetli ve soğuk havalardır.
sabah seks yapınca güne başlayınca ruh halim daha bir olumlu oluyor
Etiketler tabikii. O deniz kokusunun ve hafif rüzgarın yüzüne vurması, tül perdelerin uçuşması, o buz gibi denize girip de alışmak...
Elbette etkiler düşünsene sabah bir uyandın deniz manzaralı veya gökyüzü manzaralı bir uyanma ne güzel olur
Evet, olumlu etkiler
Kesinlikle etkiler:))
Tabi kendimi enerji dolmuş hissederim.
Deniz manzaralı bir yerde olsam tabiki etkilenirim
Maviye bakmak bikechuzu veriyor.
kesinlikle olumlu etkiler
Beni çok etkiliyor kesinlikle
Yani etkiler evet🙏🥰
Böyle bir manzara karşı her zaman güzel olurdu
Evet güzel motive eder insanı
Olumlu yönde etkiler.
Kesinlikle etkiler.