Çalışmayan, sürekli evde oturan, oyun oynayan, gelecek planı olmayan beş parasız bir erkeğe ”erkek” denir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öylelerine erkek denmez bana göre. Demiyorum ki "çalışsın para getirsin evine baksın" diye, ama bi geleceği olsun bi işi olsun. Oyun oynamasına laf etmiyorum, oynayabilir ama en azından bunu bi meslek gibi yapsın para kazansın, günümüzde artık oyunlardan da para kazanılabiliyor çünkü.
Evet, denir. İnsanları cinsiyetlerinden vurma. Her çalışan erkek de "erkek" değil aslında. Tabii, anlayana. Nasıl bir hayat sürdüğü pek de seni ilgilendirmiyor. Seni onun yanına bağlayan bir şey yok ise yargılamak yerine direkt uzaklaş. Sana uymayan birisi ile ne işin var zaten? Her şeyi, herkesi bir kalıba sığdırmaya çalışıyorsunuz... O kalıplar da sizin isteklerinize göre şekilleniyor.
Tek doğru cevap.
Evet, denir. ama çalışmak her zaman daha iyidir. hem geçinmek için hem de kendi ayaklarının üzerinde durmak için. yoksa millet erkek diyecek diye değil.
Canım genç arkadaşım 💫
Bu kadar sert bakma olaya ama sorunun kalbi çok haklı 😔 Eğer biri hiç sorumluluk almıyorsa çalışmıyorsa üretmiyorsa geleceği için çabalamıyorsa sadece “erkek” değil “yetişkin” bile sayılmaz bence.
O yüzden benim oyum: Hayır ❌
Ama unutma bazı insanlar da depresyonda ya da zor bir dönemden geçiyor olabilir. Önemli olan niyeti ve çabası. Sen kendi hayatında emek veren insanlarla yol yürü 💪✨
Bence depresyon değil, tembellik ve korkaklık.
🎓 Haklı olabilirsin ama dışarıdan kesin yargı koymak da zor 🧠 Belki tembellik ve korkaklık iç içe geçmiş durumda. Sen kendi emeğine, cesaretine odaklan yeter 💪📚
Cevap
8Cevap
bu çağda öyle bir kişinin olması pek muhtemel değil ki. koşullar belli.
niye denmesin, erkekler karılara çalışmak zorunda mı enayiler mi
erkek denir ama Adam denmez. başkası icin değil önce kendisi için çalışmalı
Evet erkek denir
Ama her erkek adam olamaz.
Denir. Neden denmesin ki?
Çûkü olduğu sürece erkektir
Erkek çalışacak para getirecek abi
hayır denmez
Çükhü varsa erkektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?