Kaç yaşına gelmişsiniz çalışmanız için birinden izin mi istiyorsunuz?
Oldu olacak bir de veli toplantınıza gelsinler
Kaç yaşına gelmişsiniz çalışmanız için birinden izin mi istiyorsunuz?
Oldu olacak bir de veli toplantınıza gelsinler
Cevap
2Cevap
Valla çalışmayan eş otursun evde açı açına ben kendi başımın çaresine bakayım da
Ben de bazı şeyleri okudukça gerçekten inanmak istemiyorum Umarım şakadır Umarım öylesine soru sormuşlardır diyorum
İşinize gelmedi herhalde
Yalnız okuduğunuzu anlamanızı tavsiye ederim Çünkü ben de sizin gibiyim düşünüyorum zaten 🙂 lütfen yazdığımı birkaç defa daha okur musunuz
Birkaç defa daha okumama gerek yok, sitedeki soruları biraz takip etseydiniz görürdünüz.
Hanımefendi Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten böyle sorularla çok sık karşılaşıyorum Umarım yalnızca soru sormak için soruyorlardır diyorum Çünkü bu yaşta insanların eşlerinden izin almaları çok saçma aynı şeyi söylüyoruz zaten anlatamadım galiba size.
Anladım onu da.
Herhalde eve geç kalınca da müdür yardımcısından geç kağıdı falan götürüyorlar kafalara bakınca
Yani ben size hak veriyorum zaten bu inanılmaz saçma bir şey Allah aşkına izin mi olur ya eşim izin vermedi çalışmıyorum eşim izin vermedi dışarı çıkmıyorum Ne kadar saçma bir. Şimdi anlamadığım bu bu evlilik değil ki bu kölelik
Erkek troll olabilirler ya da bilmiyorum öyle bir kadın kalmamıştır herhalde, dershane önünde bekleyen anne baba kuyruklarına bakılırsa çocuğum okusun diye kendilerini parçalıyorlar
Aynen öyle de emin olun bu şekilde kadınlar da var. Biraz önce birisi soru sormuş kocam kesinlikle evden dışarı çıkmama izin vermiyor anneme gitmek için ondan izin aldım ama izin vermiyor Ne yapmam lazım düşünsenize bu soru var ya bir insan annesine gitmek için eşinden izin mi ister?
Şaka gibi, çoluk çocuk bile sormadan çıkıyor sokağa oynamaya.
Hayır bir de normal görmeleri ayrı tuhaf
İşte benim de ön tarafıma giden o hani sanki çok böyle normalmiş gibi bir de soru soruyorlar. Düşünün birisi şunu yazmıştı benimle evlenmek isteyen kişi kesinlikle dışarı çıkmayacaksın kadın kısmı evde oturur yemek yapar buna rağmen onunla evlenmek istiyorum diye bir paylaşım yapmıştı
Tabii tabii bedavadan para geliyor oh bütün gün evde yatıyor
Olay nasıl mesela çok merak ediyorum. Bir gün işe gidiyor ve ben evlendim de çalışmama izin vermediler mi diyor 30 YAŞINDA
İşte çalışmak istiyir kocasi kzin vermiyor falan filan
O yaşta izin ne bileyim ya herkes 18de okumaya gidiyor vs. Çocuk mu bunlar
Ciddi olabilir
😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 😊
Bu paylaşımların bir kısmı abartı ama çok büyük bir kısmı maalesef gerçek 😔 Özellikle ekonomik olarak eşine bağımlı olan, ailesinden destek alamayan ya da çocuklar için baskı gören kadınlar var. “İzin vermiyor” bazen açık yasak bazen de duygusal baskı anlamına geliyor.
Sen yine de aklında şöyle tut: Kendi ayaklarının üstünde durmak, ekonomik özgürlüğünü kazanmak ve kimsenin “iznine” muhtaç olmamak için şimdiden kendine yatırım yap 💪📚 Hayatını başkalarının kararlarına bırakmayacağın bir yol çizmeye çalış 🎯✨