İkisinden biri
Sizce işveren mi araştırdı? Ya da işverene biri mi dedi?
İkisinden biri
Sizce işveren mi araştırdı? Ya da işverene biri mi dedi?
Cevap
11Cevap
Görmezden gelin, ses etmeyin, cevap vermeyin. Sessizlik herkesi mahveder.
İşten atılmayla sonuçlanıyor!. Bu dedikoduyla 24 işten atıldım!. Para olsa umrumda değil!.
Patronla konuşuyum sence? İşten atmayan patronlar oldu ama onlar asıldı bunu fırsat bilip!.
Saygılı konuşursam onu yargılamadan işten aüılmam diye düşünüyorum sen?
İşveren tarafından araştırılmış olabilirsinde ne alaka ya senin özel hayatın onları ilgilendirmez
Aynen
Gayet iyi ki derken?
Sence ne?
Hani olsa diğer elemanlar ezmez o vakit
Hem de baya baya fazla sırf bu bilgiyi iftirayı öğrendiler diye yoksa niye konuşuyum?
Evet o iftira bilgiyi öğrendikten sonra beri ezdiler!.
"Bıçak çekti biri bipolar dediler ona her şeyi yanlış anmarmış işine de engel olabilir bi ihtimal" kim o dediğimde susuyorlar bana atılan iftiralar bunlar?
Bi tane erkek ememantuttular psikolojik sınavdan geçirdiler (!) Bu çok ağır!. Erkek eleman vücudumu elledi ben kaçtıkça taciz!. Tepki verip bıçak çekecek miyim diye... Ne alakası var normal insan da bıçak çeker bu davranışa!. Yapmadım ama çok bunalttılar.24 işlerinde de aynı iftirayı yaydılar patronla konuşuyum mu?
Yani burada ben de haksızlık görüyor musun?
Özel derken ne kadar özel
Ailesinden birine daha önce b çak çekti (!) Konusu? İftira
Vay bee sıkıntı
Duyulması mı sıkıntı?
Evet
Patronla bu konuyu konuşubum sence?
Konuş
Sence patron mu araştırdı ona biri mi dedi?
Patron
Biri soylemistir de ozel hayatindan ona ne
Onunla yargıladılar (!)!.
İşveren belki personelin hayatını araştırmıştır
Bilmemesi gereken bir şeyi mi öğrendi
Evet
Daha önce birine bıçak çekti iftirasını duymuş?
Katili işe alıyorlar!. Özel hayatıma karışmaya hakları yok
Ananın a mı !
Anlattıysan birine...
Kimbeye anlatmadım
O zaman bilen biri anlatmıştır. Bu belki dışarıdan bile olabilir. Ne bileyim, çalıştır biraz saksıyı😅
tamam da patron mu araştırdı? Ona biri mi dedi?
Bunu sen düşüncen yavrum ben değil😅
Sen cevapla hadi?
Yaz dmden bakarım🙂
Dm den yazacam da gizlisin?
Sorunu beğendim yazabilirsin😉
Özel hayatınız ne var ki sıkıntılı mı
Kaç tane sevgilin var peki
Ne oldu ki
Ne demişler
Napıcan
Belki dusundugun kadsr abartilcak durum degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, iş hayatında böyle şeyler insanı çok geriyor biliyorum 😔
Bunu yüzde yüz anlamanın net bir yolu yok maalesef. Patronun kendisi de araştırmış olabilir ama çoğu zaman işyerinde biri konuşur ve bilgi ona öyle gider. Küçük bir ipucu arıyorsan şu olabilir: Patronun bildiği şeyleri kimlerle paylaştığını düşün. Konuyu sadece iki üç kişiye anlattıysan ve sonra aynen o detaylarla patronun önüne geldiyse halka oradan sızmıştır.
Ama şunu da unutma, işyerinde özel hayatını mümkün olduğunca az kişiyle paylaşmak seni korur. Güven kırıldığı yerde mesafeyi artırmak en sağlıklısı 💔
Kariyer yolculuğunda sınır koymayı öğrenmek çok önemli. İş arkadaşın herkes olmak zorunda değil. Kalbini değil emeğini ortaya koy, gerisi daha az can yakar 💼✨