Eğitim & Kariyer Lisans mezunu biri ne iş yapabilir, hangi mesleklere başvurabilir 😕? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kpss için bile önümü göremiyorum derdim sadece atanmak bölüm bile secmiyorum Güncellemeler5 ay Arkadaşlar öğretmenlik bitirdim ama yapmak istemiyorum zaten olacağıda yok Lisans mezunu biri ne iş yapabilir, hangi mesleklere başvurabilir 😕? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lisans bir bölüm değil yanlız çooook genel bir ad 😂 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 780 cevap paylaştı. kpss sağlam çalışıp başvuru şartı olarak 4001 yazan yerlere başvurabilirsin yani bölüm şartı olarak herhangi bir lisans mezunu olmak yetecek 0 2 Yorumla Soran 5 ay 90 flan mı gerekiyor Yorumla confident38 5 ay ösym sitesinden kpss atamalar sonrası en düşük ve en yüksek puanlar yazar. indirip ordan inceleyebilirsin. arama kısmına 4001 yazıp onları incele Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı. Doktor, avukat, bekçi, bankacı olabilir. 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. Sertifika vs al sonra bölümün neyse başvur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lisans bir bölüm değil yanlız çooook genel bir ad 😂
kpss sağlam çalışıp başvuru şartı olarak 4001 yazan yerlere başvurabilirsin yani bölüm şartı olarak herhangi bir lisans mezunu olmak yetecek
90 flan mı gerekiyor
ösym sitesinden kpss atamalar sonrası en düşük ve en yüksek puanlar yazar. indirip ordan inceleyebilirsin. arama kısmına 4001 yazıp onları incele
Doktor, avukat, bekçi, bankacı olabilir.
Yeteneklerine göre değişir
Sertifika vs al sonra bölümün neyse başvur
Turnakçı
Hangi bölüm
Askerlik gel