Ankara 'da medrese eğitimi alan, yahut medrese usulü İslami eğitim alan var mı? yardımcı olabilir misiniz?
😊
*Saygı çerçevesinde yorumlar yazarsanız müteşekkir olurum.
Ankara 'da medrese eğitimi alan, yahut medrese usulü İslami eğitim alan var mı? yardımcı olabilir misiniz?
😊
*Saygı çerçevesinde yorumlar yazarsanız müteşekkir olurum.
Cevap
6Cevap
medrese
Evet efendım bır bılgınız var. Mı acaba
Ankara'da olacagını pek sanmam yinede belli olmaz universitede neden almıyorsun
Bu sekılde benım ıxın daha ıyı
neden peki daha iyi sadece sebebini merak ettim İstanbul'da okuyan bir kaç kişi tanıdım doguda okuyanda birkac arkadasım olduda ankarayı pek sanmıyorum
Ben unıye gitseniz cevabınıza ıthafen yazmıştım. İstanbul için acıkcası maddı durumum ıyı degıl benı bıraz tedirgin ediyor. Doğu da da ınanın cok ısterım ama bulamadım maalesef :(
ne gibi tedirginlikler doguda kız var mı bilmem zaten arkadaslarım erkekti İstanbul'da olanlar bu siteden tanıdıgım kızlardı
Maddı açıdan İstabul için demiştim. Doğu açısından degıl yanı
anladım belki sorunuzu görenler olur eger hala bu sitede giden varsa yardımcı olurda pek Ankara'ya ihtimal vermiyorum kaç yasındasınız bu arada
Ya üzüldüm açıkçası nasıp tabıı yazdıgı gıvı 25
profiliniz gizlide 25 29 arası yazıyor o yuzden sordum 25 ten sonra zor olmazmı istersen takip edin beni oradan konusalım yazması daha kolay olur
Yanı ılmın yaso yoktur efendim. Tolstoy un bisikleti denen bır tanım var kendisi bisiklet sürmeyı 70li yaşlarda öğrenmiş zannedıyorum.. bır de ben bu hakıkatlerle gec tanıştım ondan açıkçası tabıj nasıb Hıc bılmıyor da olabılırdım
Efendım bır bıldıgınız yer yoksa sızı de rahatsız etmemeyeım dedım teşekkür ederim cevapladıgınız için
önemli degil
Bilgim yok ama cemaatlere gitmemenizi tavsiye ederim içtenlik ile
Teşekkür ederim. 👍
Ben tesekkur ederım yarfım etmek ısterdım
Bıldıgın bır yer var mı peki önerebileceğin
Arastırırım sızın ıcın ben de ankaradayım, gelın ıstersenız ıslamı bende çok sevıyorum dertlesırız
Teşekkür ediyorum ben bildıgınız var sandım.. yabut sız bu ılımle mesgulsunuz sandım
Bılgım yok ama ısterım... Yanlıs anlamassanız
Neyi , tam olarak anlayamadım efendim
Tanımayı szi
Efendim çok teşekkür ederim dusuncenız için. Allah cumlemıze kalbimize gore , hayırlı olanı kolaylıkla versın ınseAllah
Amin ben tedekkur ederım
bilmem hiç işim olmadı varmıdır bilmem İstanbul'da varda
Yorumun için sagoln.. Evet İstanbul'da zıyadesıyle var. Ben Ankara'da var mı yahut gıden bırılerının yardımcı olabileceğini düşündüm..
bu sitede eskiden gidenlere rastladımda istanbuldaydılar hep Ankara duymadım açıkçası sanmıyorumda
Ya , ben de Hafızlık falan yazımca görüyordum ondan bır ümitle yazdım. İstanbul'da nerelerde bılıyor musun peki
birkac kız burdan fatihte felan demişti peki ilahiyata felan neden gitmiyorsun resmi bir belgen olur istersen takipp et benii oradan konuşalım yazması daha kolay olur
Olur edeyım teşekkür ederim anlayısın ıcın
önemli degil
Merhaba. Rica etsem bana bir mesj atabılır mısınız, benım KS de sorun gar zannedıyorum
Ankara pavyonlariyla meşhur 😃😃
:( bulabılırım sıye umıt ediyorum
Cok tesekkur ederim amınn sag olunuz
Bilenvarsa bana da yazsın
Efendim hâlâ arıyor musunuz, kusuea bakmayin siteye ancak girdim
Medreseler üniversite olmadı mı ya
Yanı yuksekokuk bakımından belki denklık yapılıyor bunu bılemıyorum fakat Islamı ılımlerın öğretildiği, Kur anı tecvıd tertıl uzere okundugu ılım merkezlerı olarak bılıykrum ben
Ben medrese eğitimi aldım
Hangı kurumda ne zaman aldın kızlar ıcın var mı bılıyor musun acaba
Ben alalı çok oldu, on sene oldu
Anladım efendım Neredenalmıstınız ozel degılse
Aslında burada konuşmak istemiyorum
Anladım efendım... kusura bakmayın... Teşekkür ederim cevapladıgınız ıcın
Bu konuyla alakalı isterseniz @zelden konuşabiliriz
Size masıl yazabılecegımı bılmıyorum @ olarak yazdıgınız kısım bır baglantı ıcermıyor
Gizliden çıkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 😊
Ankara’da yaşıyorum, soruna elimden geldiğince yol gösterici cevap vereyim 🌿
Öncelikle Diyanet’e bağlı Kur’an kurslarına bakmanı tavsiye ederim. Özellikle “yaz kursu” değil de yatılı veya yoğun hafızlık programı veren kursları araştır. İl ve ilçe müftülüklerinin sitelerinde genelde güncel liste oluyor.
Ayrıca bazı vakıflar ve dernekler de medrese usulüne yakın eğitim veriyor. Hacı Bayram çevresindeki vakıflara, ilim meclislerine gidip bizzat sormak çok işe yarar. Yüz yüze diyalog bu tür yerlerde kapı açar 😉
Unutma, hangi alanda olursa olsun eğitim seçerken mutlaka ortamın güvenilirliğini, hocaların donanımını ve senin psikolojik iyi oluşunu gözet. İnancını güçlendirirken zihnini de sorulara ve öğrenmeye açık tutman büyük bir zenginlik olur 🌙📚