İş yerinde sıkıntım var yardım edin?

3 aydır bi yerde sigortasız çalılıyorum ilk arkadaşım buraya girmişti sonra bende girdim yanına bi kafe işte ama maaşlar zamanında degildi sigorta istememe ragmen sigorta yapmadılar bende 170e şikayet ettim 1,5 hafta okuyo işte sürekli arayıp ettim ama bi geri dönüş alamadım daha bugünde cimere şikayet ettim arkadaşımın yarın ayı doluyo bana diyo işte sende bi anda benimle beraber çık zor durumda kalsınlar (bizden başka ortada koşturacak eleman yok zaten uyanıklık yapıp az eleman çalıştırıyorlar gelenlerde öyle fazla durmuyo biz ikimiz beraber burada egleniyoz falan diye durmuştuk sadece neyse işte benim ayım ocak 20 de doluyo bizim burdada daha önce çalışmış bi abi var yeni çıktı 4sene çalışmış oranın eli ayagı konumundaydı bugün işte telefonda onunla konuştuk dedi işte onşar ceza gelsede para veriyo sildiriyo gelselerde bişey olmıcak iki para verip göndericekler (bizim patron belediye başkanıyla zabıtayla flnda yakın baya işte önemli isimlerle falan ) bu yüzden arkadaşımda bişey koparamazsın onlardan dedi bilmiyorum şu an ne yapsam yarın arkadaşımla beraber işten çıkıp (habersiz bi şekilde) sonrasındada bizim müdürü arayıp (müdür onların aktabası baya da çakal) işte benim maaşımla sigorta paramı birlikte atacaksın yoksa şikayet ederim desem sizce bi sonuç çıkarmı yani bilmiyorum gerçekten aşırı zoruma gidiyo kaç defa onlarla kavgada ettim öyle sessiz biride degilim asla zaten bu yüzden asıl patron beni çıkartmak istiyomuş geldi kulagıma bilmiyorum yani ne yapsam bi akıl verin Allah için (çalıştıgıma dair kanıtlar var videolar falan )
İş yerinde sıkıntım var yardım edin?