EA derece
Sayısal 20-30k
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Sayisalda 20 30 K bence
Tıp falan için mi
Bilgisayar mühendisliği yazilimcilik falan da olur
Sayısal da bunlar çok sıkıntı artık yapay zeka özellik yazılımı bitiriyor ama yapay zeka mühendisligi olabilir
derece kıstası ne, ilk 100 mü?
İlk bin
ben ea'yı tercih ederdim.
Neden ki sayısal tıp dişçilik var
diş artık sıkıntı bir bölüm, dus falan da yılda bire düşürüldü. tıp kadar garanti değil hem.
tıp da iyi ama, 20-30k için pek iyi bir yer gelmiyor. yani daha iyi bir aralık versen sayısal derdim.
ea'da da güzel bölümler var. çok iyi üniversitelerde iktisat, ekonomi vb okunabilir
sayısalda rekabet fazla yani benim için iyi ilk 15 bin falandır
Abim 15bine girdi hemşirelik dişçilik seçmedi tıp seçmedi gitti İÜ bilgisayar mühendisliği okuyor Polis olan komşumuz ondan daha çok kazanıcak Hemşireler daha çok kazanıyor. Dişçileri bilmiyorum. Tıp bence okunmaz parası iyi olabilir ama bir sürü insanla muhatap oluyorlar sonra kavga gürültü. O kadar çok çalışma 6 sene başkasına muhtaç olma kötü bence. EA da bölüm yok ama.
öyle ama şu an tek garanti meslek tıp. diğer hepsinde işsiz kalma ihtimali var.
ea'da bölüm yok değil. şimdi iktisat mesela bi Boğaziçi'nde, Koç'ta vs okumak var bir de Hakkari'de yani. bu iki kişi aynı mı değerlendirilecek. kısaca eşit ağırlıkta derece yapmadıktan sonrası bölüm fark etmeksizin çok bir şansın yok diyebiliriz ama bölüm yok demek saçma bence.
Bilmiyorum ya sayısali da herkes çok övüyor ama
ybs de öyle, hukuk da öyle. bi Bilkent hukuk mezunu olmak var bir de atıyorum çankırı falan mesela. iş veren bakıcak kimi işe alacak.
bölüme takılma, hedefin neyse onu seç. ea'da mat çözüyor.
fen yapabiliyorsan sayısal
mat yapabiliyorsan ea mantıklı ama dediğim gibi hedefine göre ilerle.
Sen hangisini seçersin
beni boş ver. senin meslek hedefin yok mu? ilgini çeken, kendini yakın hissettiğin?
Derece derken ilk 100 falanda o tabi ki
Bin.
İyi en azından burs imkanların çok olur sayısal 20-30k bir şey ifade etmiyor artık çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba ❄️
Güzel bir soru sormuşsun, tam yıl sonu kafası 😊
Eğer sözel tarafın, okuma yazma analiz gücün kuvvetliyse EA’da derece yapmak sana uzun vadede daha çok kapı açabilir 🎓 Ama sayısalı seviyor ve 20-30k bandında iyi bölümler (mühendislik, sağlık bilimleri vs.) yazmayı düşünüyorsan Sayısal 20-30k da gayet mantıklı bir tercih olur 🔍
Ben kendi öğrencilerime şuna bakmalarını söylüyorum:
“Hangisini çalışırken daha az zorlanarak değil daha çok keyif alarak götürebiliyorsun?” Onu seçmek seni psikolojik olarak da diri tutar 💪
Kendi kişisel görüşüm anket için: EA derece ✅
Çünkü kariyer yolculuğunda esneklik, kendini farklı alanlara uyarlama imkânı çok yüksek. Özellikle hukuk, psikoloji, PDR, işletme, uluslararası ilişkiler gibi alanlarda iyi bir dereceyle çok güzel yerlere gidilebiliyor 🌟
Unutma, şu an verdiğin karar tüm hayatını kilitlemez. Kariyer yolları artık çok esnek. Önemli olan neye emek verirken “ben bunun için üşenmeden kış sabahı bile kalkarım” diyorsun ☕🧣 Bunu bulduğunda yol kendiliğinden açılır 💫