Dershanedeki Türkçe öğretmenimin bana tavırları normal mi yoksa sınırı mı aşıyor?

Öncelikle burayı bilmiyorum ama chate anlattığımda pek bir sonuc alamadım ailemede anlatamıyorum. Ben Almanya’da doğdum belli bir yaşa kadar orada okul okudum şimdi bunu anlatıyorum çünkü kendisi edebiyat Türkçe hocası ben şuanda normal bir Türk gibi konuşuyorum burada iyi bir fen lisesine gidiyorum ilk başta merak ettiği biriydim kendısı yabancılara Türkçe dersi veriyormuş. Dershaneye ilk başlayıp kendımı tanıttığım gün bunu soylemışti işte çok güzel öğrenmişsin falan diye (ben dershaneye sonradan başladım ekim gibi falan) neyse etrafımda herkes beni güzel bulur bende kendimi zaman zaman beğenirim fakat gel zaman git zaman derslerde garip şeyler demeye başladı. Sürekli sevgilin var mı diye soruyordu sonrasında ben ilk başta şaka yapıyor sanıp gülmüştüm ama sonrasında seninle birlikte olan çok şanslı falan tarzı bir şey dedi herkesin onunde ve ben hiçbir şey diyemedım. Herkes onu çok seviyor sempatik falan buluyor. Bir keresinde dershanede böyle asağıya ındım sonrasında herkes yemek söylüyordu herkese normal hitap ederken bana durup gözlerimin içine uzun uzun bakıp sen ne istersin hayatımm falan dedi. Bu daha hatırladığım şeyler gerçekten nasıl davranmam gerekiyor. Bana güzel bir şekilde yardım edebilir misiniz sizce ben mi abartıyorum ya da..

Lütfen yorumlarda dalga geçmeyin yaşadığım ve kimseye anlatamadığım bir durum

Dershanedeki Türkçe öğretmenimin bana tavırları normal mi yoksa sınırı mı aşıyor?