Üsteğmendim emekli oldum kardeşimin evine geldim karısı son ayar tv açıyor başımda?

Malulen emekli olmak istedim bir rahatsızlığım vardı ufak emekli olunca kardeşimin yanına geldim evli neyse yalnız kalmak istemediğim için yanlarına geldim annemiz de vefat etmişti moralim bozuktu ben yatıyorum ya örnek veriyorum kadin sabah yanıma geliyor tv açıyor uyanıyorum öbür odaya geçiyorum bende oraya yat diyor altımda boxer var uyurken kapıyı açıyor bir şey alicam diyor kapı tiklatmiyor kalkıyorum kahvaltı yapalım diye hep aynı peynir zeytin cocuk da kurudu yiye yiye sosis yapıyorum yeme zararlı neyse ben misafirimiz cagiricam siz gidin ya da şu odada yatın neyse bir yatayım diyorum kalkıyorum ayağımda çorap yok ne yaptın diyorum leş gibi kokuyor çıkardım diyor saygı denen şey yok yani dışarı çıkayım bunaldım diyorum bu eve içip içip gelemezsin diyor küçücük kız ha kardeşim de gel seni yüzünü yikiyim abi diyor hayalen hatırlıyorum ben yeğenimi falan da çocuğum gibi seviyorum çocuğum yok benim ama böyle sosis bile yedirsem cocuga laf oluyor evde ne olur bilmem
Üsteğmendim emekli oldum kardeşimin evine geldim karısı son ayar tv açıyor başımda?