Erkekler istedigi kadar carlasın. Para kazanmak nasıl ozgurlukse araba kullanmakta öyle. Erkekler tum ozgurlukleri almislar, edinmisler kadina gelince calisma para kazanma, araba kullanma cart curt. Kendileri temizlik yapamiyor, yemek yapamiyor, cocuk bakamiyor diye carlayan, asagilayan bir kadin toplulugu yok. Hatta sakaya bile vuruluyor babayla cocugu bir arada birakirsan boylr olur doye dalgaya dahi aliyor kadinlar. Ama erkekler bircok konuda bizi oyle yerden yere vuruyor ki. Kendileri bir is yerinde ayni mobingi, ayni tabri gorseler isten cikarlar ama biz dogudugumuzdan beri baskilarla mucadele ediyoruz. 10-0 geride basliyoruz hayata. Buna ragmen bir seyler icin cabaliyoruz. Sabir tasi olsa catlar ama biz tum asagilamalarina, baskilarina ragmen araba kullanmak paramizi kazanmak, okumak vs icin cabaliyoruz. Okumamizi dahi uniye s... gidiyor diye anlayan bir erkek kitlesi var.
Bunlarla ugrasilmaz. Bunlar kendi kizlarini okutmasin. Kendi kizlarina araba kullandirmasin. Kendi kizlarina ozgurluk tanimasinlar o zaman.
Araba kullanmakta buyuk ozgurluk. Ben ailede ilk ehliyeti alan kisiyim. Babamin arabaya vs hic ilgisi yoktu. Adam hık diye gitti. Komsudan arac istedik. Sagolsun verdi, ben gotureyim dedi, be zaman doneriz bilmiyoruz sizi yormayalim dedik. Ben kullandim.
Erkeklerin keyfini beklersek cogu sey olmaz. Erkeklerin dediklerine kulak verirsekte sokaga cikamayiz. Ne araba kullanabiliriz, ne gidip okuyabiliriz, ne calisabiliriz, ozguven vs kalmaz. Turk erkeklerinin kafasi, davranislari, kufurleri dahi kadinlari ezmeye, asagilamaya yonelik. Bunlara aldiran kadinlardan bir b*k olmuyor zaten. Yokmus gibi davranmak en guzeli. Erkekler yokmus gibi araba kullan. Erkekler yokmus gibi yaşa. Yoksa bunlarla, bunlarin laflari, manipulasyonlariyla yasanmaz.
Erkeklerin keyfini bekle ki para versin de kendine bir seyler alasin. Erkeklerin keyfini bekle ki arabayla bir yerlere gotursun. Onun yerine kazandigimizi istedigimiz gibi harcamak, arabaya da atlayip kimsenin goturmesini beklemeden hareket etmek cok daha iyi. Kendileri de her seyi cok iyi yapiyormus, hata yapmiyormus kafasindan ciksinlar bence. Kendileri sutten cikmis ak kasik, her seyleri tam, arabayi mukemmel kullaniyorlar, cok guzel yemek yapiyorlar, cok guzel cocuk bakiyorlar, calisip tonlarca para kazaniyorlar gibi davranmasinlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer