Siz olsanız işe gelmeyen, sizi hep yanında isteyen böyle bir arkadaşa kızar mıydınız?

Ben asla ise gelmemezlik yapmıyorum çünkü rapor bile alsak ne yazık ki iş para kesiyor. Bundan dolayı sadece bir ara sabahtan doktor kontrolüne gittim ve bir gün de sonuç gösterdim ve öğleden önce işe geldim. Tüm bu süre boyunca yakın iş arkadaşım ne yaptığımı sordu çünkü bensiz kalmak istemiyordu. Bu arada ikimiz de işten memnun olmadığimiz için iş bakıyoruz ve o bir tane iş bir dahaki ay olacak gibi belki de bunun rahatlığıyla bugün kötü olduğunu söyleyip bir anda bugün gelmeyeceğini söyledi parası kesileceğini bile bile. Tabii ki gerçekten kötü olabilir ama hiç sanmıyorum. Akşama kadar takıldık ve iyiydi her neyse. Ben gelmeyecek olsam darlardi sensiz ne yapcam diye ben tek takıldığım için önemsemedim ama buna takılan birinin böyle umursamaz olması açıkçası beni rahatsız etti. Bir şey demeli miyim yoksa sorun bende mi?

Siz olsanız işe gelmeyen, sizi hep yanında isteyen böyle bir arkadaşa kızar mıydınız?