Şu an 22 yaşındayım geçmişte başarılı bir öğrenciydim devamı aşağıda?

Liseye çok iyi bir puan ve sıralama ile girmiştim iyi bir Anadolu lisesinden mezun oldum o zaman teog vardı son Teog’a girmiştik o zaman gerçekten başarılıydım sınıf birincisi olurdum azimli bir kızdım hep. Ancak liseye geçtikten sonra ne oldu bilmiyorum bir türlü o başarıyı yakalayamadım belki de kendimi saldım nasılsa iyi liseye girdim rahatım diye. Ancak üniversite sınavında doğru düzgün çalışmadım çalışmamak için hiçbir sebebim yoktu ailem dershaneye de göndermişti fakat canım bendeydi tabi içimde azim yoktu ve o yıl sayısalda 300 bin sıralama getirerek aileme çok mahçup oldum, ikinci sene de dershaneye gittim ancak onda da 250 bine falan çekebildim ama o kadar kötüydüm ki asla derslere odaklanamıyordum yine ailemi insanlara mahçup ettim maalesef😔. Ertesi sene yine girdim sınava 190 bine kadar çektim artık mecbur gittim üniversiteye ama içimde hep bir sıkıntı olarak kaldı ailemi dershane yüzünden zora soktum potansiyelimi gerçekleştiremedim şu an üniversitemde 3. Sınıfı okuyorum aslında bölümüm güzel hemşirelik ama hayalim asla burası değildi ve sanki aileme karşı görevimi yerine getirememiş gibiyim halaokuduğum yere üniversiteye bölüme ait değilim maalesef sınıfımdakiler benden küçük. Anneciğime babacığıma daha güzel bir meslekli olarak karşılarına çıkmak istiyordum hep. Lisedeki sınıfımda herkes benden çok daha iyi çok güzel üniversitelere bölümlere gittiler
Şu an 22 yaşındayım geçmişte başarılı bir öğrenciydim devamı aşağıda?