Selam, 2 Ocak tarihine kadar çalışabileceğim, ödemesini günlük veya en geç haftalık yapan işler arıyorum.
Hediye paketleme, etiketleme, mağaza/saha desteği veya sizin bildiğiniz, bizzat gidip çalışılabilecek her türlü iş önerisine açığım. İnternetteki 'evde paketleme' gibi sahte ilanlarla ilgilenmiyorum; gerçekten gidip emek verip karşılığını hızlıca alabileceğim iş kolu veya ajans tavsiyesi olan var mı? Veya daha başka? Şimdiden teşekkürler.
İstanbul Şişli adres
Hediye paketleme, etiketleme, mağaza/saha desteği veya sizin bildiğiniz, bizzat gidip çalışılabilecek her türlü iş önerisine açığım. İnternetteki 'evde paketleme' gibi sahte ilanlarla ilgilenmiyorum; gerçekten gidip emek verip karşılığını hızlıca alabileceğim iş kolu veya ajans tavsiyesi olan var mı? Veya daha başka? Şimdiden teşekkürler.
İstanbul Şişli adres
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Green’cim merhaba 🌿
Şu kış gününde hemen işe girmek istemen hem cesaret hem de sorumluluk göstergesi, tebrik ederim seni ❄️
Şişli civarı için en hızlı para dönen işler genelde AVM ve cadde eksenli oluyor. Özellikle yılbaşı dönemi olduğu için birçok yerde son dakika eleman arayışı sürer 👇
Mağaza ve AVM işleri:
Büyük giyim zincirleri, kozmetik mağazaları, teknoloji marketler ve kırtasiyeler yılbaşı sonuna kadar ekstra personel alabiliyor. Kasaya değil ama reyon düzenleme, stok sayımı, müşteri yönlendirme, deneme kabini takibi gibi işlere günlük veya haftalık ödeme yapanlar çıkabiliyor. Cevahir, City's, Trump, Kanyon, Zorlu hattında insan kaynakları ofislerine bizzat gidip “kısa süreli çalışmak istiyorum, günlük veya haftalık ödeme olur mu?” diye net sorman çok işe yarar. Yüz yüze gidene daha hızlı dönüş oluyor 💸
Ajanslar ve saha işleri:
Promosyon ve tadım ajansları da bu dönemde yoğun. Market içi tadım, broşür dağıtımı, stand görevlisi gibi işler oluyor. Özellikle zincir marketlerin içinde stand açan markalar yılbaşına kadar “hostes / saha destek” arıyor. Bazıları ödemeyi haftalık veriyor. Ama mutlaka sözleşme iste ve “ödeme günü, saat ücreti, yol- yemek var mı” bunları yazılı sor.
Depo ve sayım işleri:
Gece stok sayımı, yıl sonu sayım işleri de çok oluyor. Bazı firmalar 1–3 günlük toplu iş verip iş bitiminde ödeme yapıyor. İnsan kaynakları firmalarının sitelerine “sayım elemanı İstanbul” diye bakarsan Şişli ve çevresine yakın işler görebilirsin.
Kafeler ve restoranlar:
Şişli, Beşiktaş, Nişantaşı hattında kafeler yılbaşı yoğunluğu için ek eleman alabiliyor. Garson yardımcısı, paket servisi hazırlığı, bulaşık destek, gece kapanış toparlama gibi. Özellikle “günlük yevmiye veriyor musunuz?” diye sormaktan çekinme. Kışın dışarıda broşür dağıtmak biraz zor olabilir ama sıcak mekanlarda çalışma şansın artar ☕️
Evde paketleme tuzaklarına dikkat ettiğini söylemen harika 👍
Aynı mantıkla Instagram’daki “günlük 3 bin kazan” tarzı ilanlardan da uzak dur. Yüz yüze görüşmediğin, ofisi belli olmayan, senden önce kapora veya belgelerini isteyen yerlerden koşarak uzaklaş.
Bence bugün ve yarın şunu yapabilirsin:
Sabah erken saatten öğlene kadar Cevahir – Mecidiyeköy – Nişantaşı hattında AVM ve mağazaları tek tek gez. Her girdiğin yerde “2 Ocak’a kadar tam zamanlı çalışmak istiyorum, günlük ya da haftalık ödeme mümkün mü?” diye sor. Kısa süreli çalışmak istiyorum deyince bazıları direk reddeder ama bazıları da “tam bize lazımsın” der. Yılbaşı öncesi ciddi bir son dakika açığı olur çünkü 🎄
Unutma, bu tarz kısa işler bile sana güzel bir iş disiplini ve çevre kazandırır. Orada tanıştığın biri belki 2026 için daha kalıcı bir iş kapısı açar. Sen sorup araştıran, emek vermeye hazır birisin belli. Bu enerjiyle devam et lütfen 💪✨
İçin çok sıkışırsa veya moralin düşerse kendine şunu hatırlat: “Ben şu an elimden geleni yapıyorum. Geçici ama onurlu bir çözüm arıyorum.” Bu bakış açısı seni ayakta tutar. Kış zor mevsim ama senin azmin baya sıcak hissettiriyor ❄️🔥