Ya karşıdaki kisinin performansını netlerini ne istediğini falan filan bilmek gerek bu konular için onun için mesaj at dedim tyt netin kaç ayt netin kac?
Simdi soyle. Bir iste calistigim icin derse vakit ayiramadim. Isten ayrildim ,2 hafta once derse basladim. Tytde once turkceyle matematige yoğunlaşıyorum şu an. Turkçe 30u gordum. Matrmatikte 10a yaklastim. Sosyal ve fenden de yorum sorularini isaretleyebiliyorum su an. 40larda tyt netim yani. Ayt ise maalesef 0ım geometrim var biraz. 200k istiyorum en kötü
Sabah 9dan aksam 6ya kadar arada molalar vererek çalışiyorum. Once paragraf problem sonra konu anlatim videosu, sonra da kolay ve orta kaynaktan sorularini cozuyorum konuyu oturtmak için.
Bak Cerrahpaşa en kötü 105.828 sıralama (2023 yılı) yapılmış sağlık bilimleri ise 130.000(hemşirelik bunlar) eger 200.000 sıralama yaparsan bi yere yerleşirsin İstanbul'a yakın bi yere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
12. Sınıfım mesaj atsana bi bana ha bu arada sayısalcı mısın?
Kaçıncı sınıf ayrıca?
Mezunum, sayisaldan hazirlaniyorum
Mesaj engelim var burdan yazabilirsin
Ya karşıdaki kisinin performansını netlerini ne istediğini falan filan bilmek gerek bu konular için onun için mesaj at dedim tyt netin kaç ayt netin kac?
Yanj ben soruya bakarak ilk 100 k yeterli olur derim heralde
Simdi soyle. Bir iste calistigim icin derse vakit ayiramadim. Isten ayrildim ,2 hafta once derse basladim. Tytde once turkceyle matematige yoğunlaşıyorum şu an. Turkçe 30u gordum. Matrmatikte 10a yaklastim. Sosyal ve fenden de yorum sorularini isaretleyebiliyorum su an. 40larda tyt netim yani. Ayt ise maalesef 0ım geometrim var biraz. 200k istiyorum en kötü
Lisede butun derslerim kotuydu, sadece geometri , problem ve geometri cozebiliyordum o kadar. o yuzden 0 derecesinde basladim diyebilirim yani.
Sabah 9dan aksam 6ya kadar arada molalar vererek çalışiyorum. Once paragraf problem sonra konu anlatim videosu, sonra da kolay ve orta kaynaktan sorularini cozuyorum konuyu oturtmak için.
Zamanla da , gittikçe daha erken kalkmaya calisicam
Sana bise diyim en kötü 200 k istiyorsan Allah var büyük konissmim ama bu çalışma ile kesinlikle yaparsın sen hangi bölüm bu arada?
Yani hangi mesleği istiyorsun tercihin nedir
Yaa öyle mi diyorsun. Ben de bu şekilde istikrarımı koruyabilirsem yapacagimi dusunuyorum. Umarim oyle olur
Sağlık düşünüyorum. Ebelik veya hemşirelik
170-200k arasi yapabilirsem istedigim universitelere girebilirim
Su an senin için en iyi araştırmayı yapıyorum çok sürmez ve en iyi sonucu sana veririm😅 çünkü cok araştırıyorum bunları
Güzel bölümler özellikle istediğin Bir üniversite var mı peki senin?
Ahhaha teşekkür ederim. İstanbul'da yasiyorum, o yuzden onceligim cerrahpaşa veya sağlık bilimleri universitesi
Bak Cerrahpaşa en kötü 105.828 sıralama (2023 yılı) yapılmış sağlık bilimleri ise 130.000(hemşirelik bunlar) eger 200.000 sıralama yaparsan bi yere yerleşirsin İstanbul'a yakın bi yere
Detaylı araştırma yapmak istiyorsan YÖK atlas yaz Google oradan bak üniversitelere ayrıca ayt puanı hesaplama sitesine gir oradan hesapla
Diceklerim bu kadar eğer kafana takılan bir şey olursa sor yardımcı olurum iyi geceler 😊
Cerrahpaşa ebelik 188k ile kapatmiş bu yıl. Hemsireliğe baktiniz sanirim. Onceligim ebelik.
Çok teşekkur ederim. Iyi geceler🌼