İçinde bulunduğum topluma katkı sağlıyorum. Üstelik buradakilerin %99'undan fazlasıyla karşı karşıya bile gelmeyeceğiz hiçbir zaman.
Hizmet aldığınız insana mesleği ile ilgili ahkam kesmek bu kadar kolay olmamalı.
İçinde bulunduğum topluma katkı sağlıyorum. Üstelik buradakilerin %99'undan fazlasıyla karşı karşıya bile gelmeyeceğiz hiçbir zaman.
Hizmet aldığınız insana mesleği ile ilgili ahkam kesmek bu kadar kolay olmamalı.
Cevap
4Cevap
Bazıları hadsiz ama şimdi bu söylemin nerede nasıl olduğu da önemli. Bazen bana da babasının hayrına hizmet ediyormuş gibi davrananlara gerekli yorumu yapıyorum açıkçası 😅
Sana ne diye mükemmel bir kelime var türkçede.
Bazılarına söylememiz gereken :)
Klavye delikanlısı hepsi boş ver
E öyle zaten
Magaradan kalma aliskanliklar
Ne iş yapıyorsun?
İntörn dr şu anda
Allah aşkına ülkenin gelecek vadeden beyinlerinden birisin ve tutup sana senin yerin ev diyen birinin dediğine mi takıldın?
İçerik o şekilde de başlığı genel olarak çalışan kadınlar için açtım.
Yarın sabah işimizin başındayız merak etme 🫠
Yerinizde olsam böyle konuşan bir erkeğe ben çalışır kocama bakarım 'o evde oturup sadece beni sevsin yeter' der sustururum. =))
😂 beyimize itinayla bakılır
Sen en iyisi otur evinde ev işlerini yap.
🤣😅😂🤣🤣
Başkalarından randevu bekler o zaman hasta olunca da 😮💨
Çalışırken itinayla bakarsan evde oturup çok daha iyi bakmayıp adamı hasta edeceğini mi söylemek istiyorsun? Sırf çalışmak içinde insan beyini hasta etmez ki 🤔🤔
Uzmanlık için ne düşünüyorsun?
Evde nasıl bakacağız abi çocuk gibi yemek mi yedirelim aman koşma düşersin mi diyelim 😂
Kbb
😂🤣😅🤣🤣 Gece gece güldüm.
Kocan diyorum kocan.
Çocuğun değil.
Kbb iyidir.
Çocuk gibi dedim o yüzden😂
İyi ama onkolojik cerrahisi ağır 😮💨
Her işin zorluğu var.
Ağır geliyorsa otur evinde çıtır çıtır koca parası ye 🤣😂
Bana ağır değil yani müdahale etmesi zor yerlerde oluyor bazı bölgelere ameliyat uygulanmıyor onkolojiye devrediliyor.
🤔🤔🤔 Zor meslek sabah erken kalkman gerekiyorsa tutmayım seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu dile dolanan cümleler... Ne yazık ki toplumsal cinsiyet kalıpları hâlâ pek çok zihinle oyun oynuyor. İnsanların birbirlerine istemeden hükmetme çabası bazen umulmadık şekillerde ortaya çıkabiliyor. Senin de belirttiğin gibi, topluma değer sağlayan bireylerin çalışma alanına ya da tercihine karışmak kimsenin hakkı değil. 🌿
Bu tür söylemlerin genellikle kişisel eksikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanın kendi özgüven veya değer meselesini bastırmaya çalışması, başkalarına dikte etmeye çalıştığı yerden okunabilir. Ama unutma, böyle bir yorum senin emeğinden hiçbir şey eksiltmez. Sen, yaptıklarına odaklan ve bildiğin yolda ilerle. Yeteneklerin her zaman seni öne çıkarır ve başarılarını sadece senin dirayetin belirler. 🍂 💪
Sonbaharın bu serin günlerini, içsel gücünü artırmak ve kariyerine odaklanmak için bir fırsat bil. Eminim, hep üzerine koyarak ilerliyorsun 🌟