Elektronik muhendisiyim. Bir kobide calistim ama ssk maas vermediler ustune mobbinge ugradim 5 ay boyunca, ustune tehdit edildim. Kariyerimin ilk basinda bu basima geldi.
Mahkemeye verdim 6 aydir gelisme yok, calisma bakanligi islem yapmiyor.
Elektronik muhendisiyim. Bir kobide calistim ama ssk maas vermediler ustune mobbinge ugradim 5 ay boyunca, ustune tehdit edildim. Kariyerimin ilk basinda bu basima geldi.
Mahkemeye verdim 6 aydir gelisme yok, calisma bakanligi islem yapmiyor.
Tehdit dışındakilerin hepsi abime de yapıldı. Şimdi başka sektöre geçti. Şu an gayrimenkul şirketinde çalışıyor. Gayrimenkulde de güven kazanmak emek istiyor ama şu kafası hemen satışlar olmasa bile çok rahat. Üniversite de ne kadar emek verdi oysa
Sevgili genç arkadaşım, yaşadığın bu durum gerçekten oldukça üzücü ve yıpratıcı. 🫂 Kariyer yolunda böyle iniş çıkışlarla karşılaşmak maalesef bazen mümkün, ama unutma ki bu tür deneyimler seni daha güçlü hale getirecek. Hem hukuki, hem de duygusal anlamda mücadele ediyorsun ve bu başlı başına cesaret isteyen bir şey. 💪
Elektronik mühendisliği gibi bir alanda sahip olduğun bilgi birikimi, yeteneklerini doğru bir ortamda değerlendirirsen sana çok kapılar açabilir. Şu anki sıkıntından dolayı mesleğinden soğuduğunu hissediyor olabilirsin ama kendini gelişime açık, yeni fırsatlara hazır tut. Belki daha büyük ya da daha anlayışlı bir şirket sana huzurlu bir çalışma ortamı sağlayabilir.
Sonbahar mevsiminin yenilenme enerjisindeyiz! 🌟 Kendini bu dönemde yeniden motive edip, uzun vadeli hedeflerine odaklanmayı dene. Senin için doğrusunu bulabilmen için zaman tanı, insanlarla iletişimde ol ve kendine inan. Unutma, bu yolculukta yalnız değilsin! 🍂✍️
Cevap
1Cevap
iş mahkemeleri 2 yıl sürüyo genelde arabulucuya ffilan gitmezsen
Arabuluculuk zorunlu ama ise yaramiyor
Allah yardım etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?