• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Evlenmek için neden herkes memur eş istiyor?

dtyuhfyık
dtyuhfyık Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
511
Yapay Zekaya Sor
İlla memur mu olmak lazım olamıyoruz işte neden memur ya
İş Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 544 cevap paylaştı.

yaşım 33. evlenmeyi düşünmüyorum. benim bir evim var. kadının da en az bir evi veya sabit geliri olmalı. neden memur sorusuna gelecek olursak adam akıllı büyük firmalar (koç, sabancı v. s) dışında çalışan kadınlar doğum yaptıktan sonra ya izin alamıyor ya da işten ayrılmak zorunda kalıyor. kadınların %70'i doğum sonrası işe dönmüyor zaten eğer memur değilse. neden memur veya iyi bir mesleği olan kadın tercih eder erkekler çünkü hayatın tüm ekonomik yükünü sırtlamak istemez. boşanmalar artı, aldatma nedeniyle boşanmalar artı lhaberleri çok dolaşır ama boşanmaların %90'ı ekonomik sebeplerden ötürü hala. bir eve o ailenin geçimini sağlıyacak para girmiyorsa insanlar bir birlerine tahammül edemez hale geliyor. zaten tatil yapıp kafa dinleme imkanı yok, kendine vakit ayırma, haftada bir ailecek dışarı çıkıp gezme, akşam yemeği veya x bir sosyal aktiviteye katılma dedin mi bunların hepsi para demek. bir de devlet memuru kadınla evlendin mi hafta sonu tatilleri, resmi tatilleri, yıllık izinleri var. özel firmalarda neredeyse bunarın çoğu yok.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    5 ay

Yoo ben memur olmasını değil aklı başında kendi ticari faaliyetlerini yürüten istiyorum. Devlet yarın bir savaş a girse o memurların hiç birisi maaş alamıycak. Ama kendi işini yapan kasalarını boşaltıp ya da önceden banka hesabı açıp parasını başka bir devletin bankalarına aktarıp, İsviçre gibi ülkelere yerleşip hayatına devam edebilir. Devletimiz o kadar sarsılmaz bir güç değil maalesef. Ya da 2001 krizi gibi bir kriz yaşasa yine hiç bir memur maaşlarını alamaz. Ticaret yapan önce kazandığı parayı harcar sonra vergi öder, ama işçi ve memur önce vergisini öder sonra harcama yapar. Ticaret yapan yatırım yapsa bile o parayı şirkete gider gösterir. Ama çalışan veya memur öyle değil. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Hatta ben devletin bütün kurumlarının özelleşmesi taraftarıyım. Her devlet çalışanı halkın sırtına yük. Benim gözümde memurluk hiç birşeydir.

0
    0 Yorumla
  • coollboyy__
    coollboyy__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 96%
    5 ay

İnsanlar artık o kadar hazıra alıştırılıyorlar ki artık saçmalık diz boyu. Tamam hadi memurum diyelim bana karşı taraf ne verebilecek hadi senin dediğin şartları oluşturdum temizlik mi ütü mü yemek mi vs ne ise onlarda geliyor elimizden az çok eeee sen akşama kadar boş boş lak lak kimden ne görebilirim özenerek yaptırabilirim edaları eee geçmişin sen boş ver geçmişi biz geleceğimizi yaşayalım ohhh ne ala memleket. Ev işi de bilsede bilmiyor artık çünkü yerde gezen zırttırı temizliyor yemek eee hazır dışardan eee temizlik ihtiyac sahibi birini çağırır yaptırırız idare yok yıllık 2-3 defa kendime bakım kıyafet eee hammal mı bu memur kesimi nerden tutsan elinde kalıyor memlekette allah şu nesilde kendi ayakları üzerinde durabilen nesilin yardımcısı olsun onu bile nasıl bozarım edasında insanlar

2
    2 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      5 ay

Sonuna kadar haklısınız

Yorumla
    • coollboyy__
      coollboyy__
      5 ay

Ve toplumda buna çanak tutuyor maalesef

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.

Memur daha çok para alır özele göre, işi güvence de, bir geleceği var yani kısacası devlete girdi diye.. ama benim gözümde herkes yanıdır çünkü sonuçta parayı tl olarak alın her şekilde ve parayı tl olarak aldığın sürece bir değeri yoktur istersen ayda 100.000 tl al yani 2.000 euro yine çok bir para sayılmaz.. ya da istersen yıl sonu 13ncu maaş ta al yine çok para sayılmaz.. önemli olan her ay düzenli bir gelirinin olmasıdır ister özel de çalış ister devlette ya da istersen benim gibi engelli maaşı al..

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Ah canım, aslında bu biraz toplumda oluşmuş bir algıdan kaynaklanıyor. İnsanlar memuriyetin, düzenli maaş ve iş güvencesi sağladığını düşündüğü için memurlarla evlenmeyi bir tür güvence gibi görüyorlar. Ama unutma ki bir ilişkide önemli olan sevgi, saygı ve uyumdur, meslek değil. 😊

Biriyle hayatını paylaşırken onun karakteri, sana olan desteği ve birlikte bir hayat inşa edebilme yeteneği bence çok daha önemli. Hayatta kendi yolunu çizerken, bunların peşinden gitmek seni daha mutlu edecektir. Senin gibi düşünen birini bulduğunda da işler kendiliğinden yoluna girecektir! 🌟 Unutma, sen değerlisin ve bunu hissettiren birini hak ediyorsun. ❤️

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

106

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Merhaba, onu istemelerinin sebebi hem garanti iş hem de maaşı asgari ücretin her zaman minimum 2,5-3 katı üzerinde olur diye istiyorlar.

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Millet işin kolayına kaçıyor gadası

0
    0 Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Çünkü memuriyet, özellikle bizim toplumda aşk değil güvenlik sembolü olarak görülüyor. Düzenli maaş, sigorta, izin günü, işten atılma korkusunun az olması… Bunlar evliliği romantik değil ama öngörülebilir kılıyor. İnsanlar evlenirken “mutlu olur muyum”dan çok “yarı yolda kalır mıyım” diye düşünüyor ve memur eş bu kaygıyı azaltıyor. Bu yüzden “memur olsun” talebi çoğu zaman sevgiyle değil, korkuyla ilgili. Ama bu da tek doğru yol değil. Özel sektörde ya da serbest çalışan olup çok daha sorumluluk sahibi, planlı ve güven veren insanlar var. Sorun memur olmamak değil; istikrarsızlıkla güvensizliğin karıştırılması. Memuriyet bir garanti hissi veriyor ama iyi bir eş olmanın garantisi değil. Evlilikte asıl aranan şey maaş bordrosu değil, zor zamanda kaçıp kaçmayacağıdır.

0
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 351 cevap paylaştı.

Garanti bir meslek çünkü pandemi dönemi gibi zorlu zamanlarda bile esnek çalışmaya rağmen tam maaş alabiliyorlar. Devlet kapısı gibi bir güvence var. Kişisel olarak ben de tercihim memur eşten yana olur, çünkü hem maddi güvence hem de işin istikrarlı olması önemli. Allah hayırla, kolaylıkla nasip etsin, amin

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Valla sana şunu diyim sırtını devlete dayadıkları için para olarak vs sıkıntı yaşamayacaklarından dolayı herkes memur diyor ama memurlar bile geçinemiyor evden işe işten eve sosyal bir faaliyet yok yaniçok bir şey demek istemiyorum

En iyisi kendi işini yapan ticaretle uğraşan insanlar asıl para bu işte var gerisi boş bana göre

4
    0 Yorumla
  • KEDİLERİMVEBENNnn
    KEDİLERİMVEBENNnn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    5 ay

İllaki memur istenmiyor. Mütaahit de olabilir😁. İşlek bir kuaför salonu olan bir kuaför de olabilir, sanayide tecrübeli bir sanayici usta da olabilir. Burada "memur eş" isteği daha genel bir ifade. Demek istenilen şey karşı taraf ya özel sektörde işveren, patron olsun ya da devlette sabit mesai saati ve güvenli gelire sahip olsun. Özel sektörde başkasının yanında eleman olarak çalışanlar "güvenli ve sabit gelir" olarak görülmüyor. Bu yüzden "Memur eş" isteyen kişileri sıkça görüyoruz.

0
    1 Yorumla
    • KEDİLERİMVEBENNnn
      KEDİLERİMVEBENNnn
      5 ay

Üstteki yazıda emojiyi yanlış atmışım emojiye takılmayın.

Yorumla
  • King_Kerem
    King_Kerem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Ne alaka ben memurum ama eşim çalışmıyor zaten ben asla eşimi calistirmam ev işi yapıyor onda bile kıyamıyorum yardım ediyorum yemek ev temizliği çocuk bakımı olsun yardım ederim. Kaidnin çalışması uygun değil ben ev e geldiğimde eşimi görmek isterim güler yüzle beni karsilasin ama çalışsa yorgun olacak belki eve geldiğimde o gelmemiş olacak üstüne ev işi filan sorun olacak

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    5 ay

Hiç bana göre değil heleki benim mesleğimde memur biri ile olmam imkansız çünki meslek gereği deniz kenarı hariç biyerde yasayamam memur dediğin ise tayin nereye o ailecek oraya bence memurda yıne memurla evlenmeli umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🌺👋

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

Örnek veriyorum birarkadasim memur diye evi parası vs var diye evlendi iki coccukla ortada kaldı adam da her türlü pislik vardı kizlalr öyle seçimler yapıyor ki güzel saniyorlar helalinden kazananı değil kumarda faizden geleni seviyor oda onlarrin sınavı devam edin.

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

O nedenmiş
    Eşim çalışmasa da olur zaten çocuk olunca bir süre çalışmasını istemem.
    Memur olmasını bana sadece yeşil pasaport olayı çok avantajlı geliyor. Vize süreçleri malum ülkenden çıkmak gezmekte aylarca vize bekliyoruz artı harç ve vize danışmak ücretleri filan memurlar bu yüzden çok avantajlı ya benimde eşim memur olsun 😅

0
    0 Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Çünkü geçinmek kolay değil Ne yazık ki maddiyata ve kapitalist sistemin bize getirmiş olduğu yük nedeniyle insanlar bu yüzden istiyor Ben şöyle düşünüyorum: Memur eş isteğinin sebebi biraz güven ihtiyacı. Düzenli maaş, iş garantisi ve belli bir düzen sunuyor. İnsanlar evlilikte belirsizlikten korktuğu için kendini daha güvende hissedeceği bir hayat istiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

2025 kadınları paraya tapıyor. memur olsun 50 yaşına gelince de baksın diyorlar."Erkek ölürse hem maaşı alır fena mı " Kafası 😉 Zengin istese evlenmez onla zaten zengin tangaları indiriyor patır patır istediğinde... Evlenmeyeceğini bildiği için memur en cazip ticaret 2025 yılı kadın mentalitesi olarak. Yaş fark etmeksizin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

öyle olsa sen evde kalmazdın ne güldüm gece gece bu da sürekli aynı sorular memurum maşım bu kadar diye koca arıyor ben sana söyliyim senle evlenecek erkeğin aklını sorgularım takılmalık kadın gibisin :) zorlama evde kaldın kabullen

0
    0 Yorumla
  • Kapaklıkiz
    Kapaklıkiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Çevremde böyle düşünen çok var, bir zamanlar bende öyleydim. Çünkü toplum memurluğu üstün tuttu. Bugünkü aklım ise asla bir memur değil kendi işini kuran para kazanma hırsı olan birini tercih etmektir.

0
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Ben o şerefsiz * sercanla asla evlenmem boşuna upraşmasın kendimi kimseye kullnadırtmama geçmişt ebir sürü kızla ilişki yaşamış ve o salka kızlara yazmış şerefsiz * erkeklere kendimi kullandırtmam

1
    0 Yorumla
  • allnightlonggg
    allnightlonggg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    5 ay

evlenebilmek için memur olmak isteyen kadın da ne bileyim. bugün de başkası adına utandık. hiç gurur kalmamış yazık. Nedenine gelrsek güvenceli ve istikrarlı bir iş olduğu için. Kadının parasından yararlanayım, ortak olayım ama o benim paramı yemesin diyenler için

1
    3 Yorumla
    • caramelMacchiato_
      caramelMacchiato_
      5 ay

Genelde babadan görmemiş ve çok yok çekmiş kadınlara paraya aç oluyor Ondan dolayı zengin erkek istiyorlar ya da memur erkek istiyorlar ama genelinin niyeti iyi olabilir Çünkü herkes hayatını garantiye almanın peşinde

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      5 ay

@caramelMacchiato_ babadan görmüş de zengin koca istiyor niye istemesin onların başı kel mi alıştığı standardı terketsin alla alla

Yorumla
    • caramelMacchiato_
      caramelMacchiato_
      5 ay

Dogrudur

Yorumla
  • intikam_vakti
    intikam_vakti Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

Herkes istediğini ister engel olamayız ama eninde sonunda çöpçüye gidiyorlar hiç şekilde hayat kriterlere sığmaz çöpçüler bile iyi para alıyor ama laf işte memur havalı duruyor

1
    0 Yorumla
  • yasayanbiri25
    yasayanbiri25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

Sen ne okudun ne yaptın mesela! Bu yaşa kadar. Hesap vermem diyeceksin. Ben 10 tane üniversitesi bitirdim. Yalnız tek başına yal annesiz babasız

0
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay

Dengi dengini istiyor bir nebze. Okuyup meslek sahibi olmuşum. Kültüre, hayatıma ve fiziğime değer veriyorum, karşımdaki zıt ise niye isteyim. (maddi anlamda değil.)

0
    0 Yorumla
  • erkannnn34
    erkannnn34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    5 ay

Sadık karakterli kişiyi kimse istemiyor artık her kes menfatine bakıyor çok acı bir durum. Oysa güzel bir yuva seven sadık bir insan dünyanın en mutlu insanı yapar bireyleri. Her şeyin parayla olacağını sanan iğrenç bir zihniyetlerle yaşıyoruz maalesef

0
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Feministler ortada aşk diye bir şey bırakmadılar. Her şey çıkara döndü. Bu dönemde evlenen erkek çok akıllı, zeki değildir. En iyisi kadınlarla günü birlik takılmak.

0
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay

Bir nevi güven veriyor sanırım birde memur olunca isden atmak kolay olmuyor

2
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    5 ay

Garanti iş garanti maaş gibi görüldüğü için olabilir. Hafta sonu tatilin resmi tatillerin vs vs.

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay

Düzenli geliri var zamane şartlarına göre fena da maaşi yok bir nevi gelecek güvencesi gözüyle bakıldığı için olabilir

0
    0 Yorumla
  • ilkoşşg
    ilkoşşg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Insan olamadıktan sonra mesleginin ne önemi var. Esini kimseye muhtaç etmesin yeter. Gerisi hallolur.

0
    0 Yorumla
  • Beyzade06
    Beyzade06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    5 ay

Kadının memur olması daha rahat olması için iyi olur. Özel sektörde kadının çalışması çok zor ve sıkıntılı

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı.

Düzenli iş eşittir düzenli para getirisi. Eee neden istenmesin ki. Hani en düşük memur maaşı da 40 bin falan sanırım.

0
    1 Yorumla
    • bandırmalıfrkn
      bandırmalıfrkn
      5 ay

40 binle de geçinilmez ev kira olduğunu düşün şu an kiralar 15/20 geriye kaldı 20 bir mont 4 5 bin ayakkabı 3 4 hem eşine hem kendisine alışveriş yapsa para bitti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

Günümüzde ekonominin geldiği hal ile birlikte erkekler ev geçindirme yükünün altına tek başına girmek istemiyor. İnsanlar eskiye göre daha doyumsuz, erkekler daha prenses ve toplum daha çok tüketim ve lüks düşkünü. Bu yüzden. Bence tabi.

0
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay

Kalbini, sevgisini garantilemek emin olmak yerine, önce maddi açıdan hayatını garantilemek isteyenlerin düşüncesi işte..

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    5 ay

Sabit düzenli maaş beklentileri var yalnız erkek , kadının gelirine bakarak hareket ediyorsa olmamıştır o

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay

Yok be. Asgari ucretle de calissa olur.. tek maasla ne mumkun. Öyle memur olsun ille diye bir takintim yok.

0
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    5 ay

Kalıcı meslek gözüyle bakıldığı için atilma yok işten çıkarılma yok ölesiye çalışmalık olduğu için emeklilik garanti gibi bakılıyor ondan

0
    4 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      5 ay

Çünkü çalışmayıp akşama kadar yiyip içip gezecekler kanka büyütecekler 😅🤣

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      5 ay

Ne büyütecekler dicektin de olmadı 😂😂

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      5 ay

Popolarını büyütecekler yazmıştım aslında 😅

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      5 ay

Kankaya çevirmiş 😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Aylık gelirim 100-120k arasında ve hayatıma alacağım kişi bundan daha az kazanıyorsa beni maddi olarak aşağı çeker. Buna katlanmak zorunda değilim ve eminim ki aynı durumda bir kız olsaydı daha alt gelir grubundan bir erkekle evlenmezdi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Kendim memurum. Ben memur olana kadar kadınlar memur istiyordu. Ben de memur oldum. Şimdi ben de memur istiyorum. Özel sektör de olmaz. Ayrıca kadın erkek eşit olmalı ve eşittir diyen de kadınlardı.. Bu konuda onlara katılıyorum..

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.

valla bi kız icin güzel bi iş kafa rahat rekabetci değil zorlayıcı değil yorucu değil garanti maası eh işte. mis. sanırım sebeb bu.

0
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    5 ay

ev sahipleri nedn memur kiracı istiyosa o yüzden...

(havalimanı çalışanı da olabilir) :D

0
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay

sadece evlenmek mi! ev içinde memur lzım , muhtemelen kiralık ev bulamayınca memur eş bulmk daha kolay ,😂 önce memuru hallediyor olabiliriz

0
    0 Yorumla
  • BryanHawk
    BryanHawk Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 43%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

hep kadınlar bir şeyler istiyor, şart koşuyor. erkeklerinde bir şart koyması, bir beklentisinin olması bence çok normal.

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.

Memur olmana gerek yok. Ben senle evlenirim. Hatta seni memur da olman için gerekeni yaparım. Peki sen memur olursan beni bırakır misin?

0
    0 Yorumla
  • DelliDivvane
    DelliDivvane Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 78%
    5 ay

Memur maaslarini bilmiyolar onu isteyenler kurumsal bir firmada calis on senede ilerlersin sef mudur olursun hic ozenme

0
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Benim için böyle bir kriter yok hatta çalışmayan biri olursa daha iyi olur benim yerime işlerin başına geçsin bende az soluklanayım ya 😀

0
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Onu genelde bir evin sorumluluğunu almaya gücü yetmeyen erkekler istiyor

1
    1 Yorumla
    • dogan22
      dogan22
      5 ay

siz bir evin ekonomik sorumluluğunu bir ömür almak ister miydiniz?

Yorumla
  • lpєαrl
    lpєαrl Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Saçmalık en mantıklısı fabrika işçisi stabil hayat iş bitince sorumluluk biter eve iş getirmez 🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

18 yaşindaki sevgilim bana ne dedi memur olmasan ailem seni bana vermez la dedim benim kendime ait işim altimda mercedesim var nasil vermiyor aklim almadi zaten 2 ay ilişki yaşadik ayrildik simdi diyorum iyi ki kurtulmusum demek yarin birgün kapisina gitsem bana vermeyecekler ilimde taninan bir firmam var fotoğraf+organizasyon işindeyim aylik memurdan daha iyi kazaniyorum ama gel gorki millet takmiş memura

0
    1 Yorumla
    • Excitevibe3434
      Excitevibe3434
      5 ay

Ne var gercekten bu memurlukta

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Kadının çalışmasına bir şey demiyorum ama memur olmalı diyen kriter koyan bizden değildir.

0
    0 Yorumla
  • Ayyuka
    Ayyuka Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    5 ay

Hayır ne alaka yol ver öyle bırene gıtsın memure bulsun

0
    0 Yorumla
  • Belki_Birgünn
    Belki_Birgünn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

herkes kendini geleceğini güvenceye almak istiyor Ülkede yaşamak çok zor hale geldi

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    5 ay

İnsan olsun diycem de insan olanda kalmadı ki Memur olsa ne olur olmasa ne olur
    Gözü açı doyuramazsın ki

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 95%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 918 cevap paylaştı.

Ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücret ile çalışmak zorunda bırakıldı, sebebi bu.

0
    0 Yorumla
  • xxxMAVİxxxx
    xxxMAVİxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Güvence arıyor kendince sanırım. Ama ticarette para var.

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hiç gelmedi aklıma yurtdışında memurlar çok kazanmaz

0
    0 Yorumla
  • Googleamcayım
    Googleamcayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    5 ay

Sen hariç senin memur olmana gerek yok 😂

0
    4 Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      5 ay

Güzellik böyle bir şey mi 😂

Yorumla
    • Googleamcayım
      Googleamcayım
      5 ay

@aaydaalabuladaaa Bem artık güzelliğe bakmıyorum güzellik boş önemli olan

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      5 ay

Ee neye baktın 😂😂😂

Yorumla
    • Googleamcayım
      Googleamcayım
      5 ay

@aaydaalabuladaaa güzelliğe baktım 😢

Yorumla
  • sinirlisogan
    sinirlisogan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    5 ay

Siz statüye boya her şey bakiyodunuz birakinda erkeklerde artık baksın yani

0
    0 Yorumla
  • Berus34
    Berus34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    5 ay

Memurlar eskisi gibş çok para almıyor müteahhit bakın

0
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    5 ay

Ben memurum yok öyle bir şey. Herkes öğretmen ya da hemşire arıyor.

0
    0 Yorumla
  • Delibeco
    Delibeco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Senin gibi hatunu bulmuş yeyememekten korkup bahane üretmiş dingo

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    5 ay

Aynen yaaa bende Torbaciyim mesela bende bi nevi memur sayilirim😂🤣😆😀

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı.

Ben istemiyorum benim için hangi meslek olursa olsun fark etmez

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 476 cevap paylaştı.

Kim memur istiyor aksine memurun maaşını az buluyorlar

0
    7 Yorumla
    • Yusuf_888
      Yusuf_888
      5 ay

Polis memuru maaşı sosyal yardımlar ile 70-80 bini buluyor 70-80 bini inşaatta alıyorlar tozun pisliğin içinde
      70-80 bini kim veriyor?

Yorumla
    • GoldenFireBall_06
      GoldenFireBall_06
      5 ay

@Yusuf_888 herkes polis değil ama düz memurlarda var hizmetlisi de var 40-50 arasında kazanıyorlar inşaat için herhangi bir sınav gerekmiyor ya da bir vasıf

Yorumla
    • Yusuf_888
      Yusuf_888
      5 ay

En aşağı memur maaşı 45.000 TL.
      Sosyal yardımlar, ek mesai ücretlerini saymıyorum bile

Yorumla
    • GoldenFireBall_06
      GoldenFireBall_06
      5 ay

@Yusuf_888 çok mu işte 45 bin inşaatta adam 70 alıyor dedin az önce okuyandan daha çok kazanıyor okumayan

Yorumla
    • Yusuf_888
      Yusuf_888
      5 ay

İnşaatta çırak maaşı 1700 TL? Ayda 51.000 TL ediyor pisliğin tozun kirin içinde akşama kadar ful çalışarak

Yorumla
    • GoldenFireBall_06
      GoldenFireBall_06
      5 ay

@Yusuf_888 dostum ücret fiziksel yorgunluk üzerine yapılmaz eğitim belirleyicidir vasıf önemlidir yaptığın işte senin işi kaç kişi yapabilir yerine biri hemen bulunabilir mi bunlar önemlidir herkes inşaatta çalışır ama herkes ameliyat yapamaz azıcık okuyun saçma sapan şeyler yazmayın illa kıyas yapacaksan milletvekili maaşları ile kıyasla

Yorumla
    • Yusuf_888
      Yusuf_888
      5 ay

Onu bana değil imkanı olanlara deseydin ben kendi imkanlarımla okudum 2 yıllık Acil durum ve afet yönetimi 1 dersten kaldım onuda ikinci dönem verisem kpssye girip polisliğe Başvuracam.

Yorumla
  • pehlivaan
    pehlivaan Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    5 ay

Kurdukları yaşam hayalini memur maaşıyla kurabileceklerini sanıyorlar

0
    7 Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      5 ay

Memur iyi değil mı

Yorumla
    • Yusuf_888
      Yusuf_888
      5 ay

Memur maaşı aylık yaşamak için ideal bir maaş

Ev ve arabanı önceden aldıysan tabi

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      5 ay

Ev araba gökten mi inecek, çocuk yaptın diyelim, nitelikli beslenme ve eğitimini karşılayabilecek misin? Senede bikaç tatil yapabilecek misin? Haftada bi iki haftada bir bi restoranda yemek yiyebilecek misin? Bunların hepsini geçtim, sosyalist dünya herkes eşit gibi bi yerde yaşamıyoruz, bi önceki neslin sahip olduklarındsn daha öteye geçmen lazım. Memuriyetle olmaz o

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      5 ay

Neyle olur

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      5 ay

Katma değer yaratan bi mesleğin olursa olur

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      5 ay

Mesela

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      5 ay

Bi işi 1000lerce kişi yapabiliyorsa kazanacağı parayla bi işi yapan 10 kişiden biri olduğunda kazanacağın para farklı doğal olarak kabaca

Yorumla
  • Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Evlenmek için neden herkes memur eş istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şimdi neden herkes memur eş istiyor? 65 cevap verildi
Neden herkes memur eş istiyor gençler? 9 cevap verildi
Neden herkes memur eş / sevgili tercih ediyor? 14 cevap verildi
Erkekler kadınlar neden memur eş istiyor artık? 10 cevap verildi
Neden herkes evlenme peşinde? 9 cevap verildi
Neden evlenmek istiyor bu çoğrafyada insanlar? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨