İlla memur mu olmak lazım olamıyoruz işte neden memur ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 544 cevap paylaştı. yaşım 33. evlenmeyi düşünmüyorum. benim bir evim var. kadının da en az bir evi veya sabit geliri olmalı. neden memur sorusuna gelecek olursak adam akıllı büyük firmalar (koç, sabancı v. s) dışında çalışan kadınlar doğum yaptıktan sonra ya izin alamıyor ya da işten ayrılmak zorunda kalıyor. kadınların %70'i doğum sonrası işe dönmüyor zaten eğer memur değilse. neden memur veya iyi bir mesleği olan kadın tercih eder erkekler çünkü hayatın tüm ekonomik yükünü sırtlamak istemez. boşanmalar artı, aldatma nedeniyle boşanmalar artı lhaberleri çok dolaşır ama boşanmaların %90'ı ekonomik sebeplerden ötürü hala. bir eve o ailenin geçimini sağlıyacak para girmiyorsa insanlar bir birlerine tahammül edemez hale geliyor. zaten tatil yapıp kafa dinleme imkanı yok, kendine vakit ayırma, haftada bir ailecek dışarı çıkıp gezme, akşam yemeği veya x bir sosyal aktiviteye katılma dedin mi bunların hepsi para demek. bir de devlet memuru kadınla evlendin mi hafta sonu tatilleri, resmi tatilleri, yıllık izinleri var. özel firmalarda neredeyse bunarın çoğu yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayYoo ben memur olmasını değil aklı başında kendi ticari faaliyetlerini yürüten istiyorum. Devlet yarın bir savaş a girse o memurların hiç birisi maaş alamıycak. Ama kendi işini yapan kasalarını boşaltıp ya da önceden banka hesabı açıp parasını başka bir devletin bankalarına aktarıp, İsviçre gibi ülkelere yerleşip hayatına devam edebilir. Devletimiz o kadar sarsılmaz bir güç değil maalesef. Ya da 2001 krizi gibi bir kriz yaşasa yine hiç bir memur maaşlarını alamaz. Ticaret yapan önce kazandığı parayı harcar sonra vergi öder, ama işçi ve memur önce vergisini öder sonra harcama yapar. Ticaret yapan yatırım yapsa bile o parayı şirkete gider gösterir. Ama çalışan veya memur öyle değil. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Hatta ben devletin bütün kurumlarının özelleşmesi taraftarıyım. Her devlet çalışanı halkın sırtına yük. Benim gözümde memurluk hiç birşeydir.
00 Yorumla
5 ayİnsanlar artık o kadar hazıra alıştırılıyorlar ki artık saçmalık diz boyu. Tamam hadi memurum diyelim bana karşı taraf ne verebilecek hadi senin dediğin şartları oluşturdum temizlik mi ütü mü yemek mi vs ne ise onlarda geliyor elimizden az çok eeee sen akşama kadar boş boş lak lak kimden ne görebilirim özenerek yaptırabilirim edaları eee geçmişin sen boş ver geçmişi biz geleceğimizi yaşayalım ohhh ne ala memleket. Ev işi de bilsede bilmiyor artık çünkü yerde gezen zırttırı temizliyor yemek eee hazır dışardan eee temizlik ihtiyac sahibi birini çağırır yaptırırız idare yok yıllık 2-3 defa kendime bakım kıyafet eee hammal mı bu memur kesimi nerden tutsan elinde kalıyor memlekette allah şu nesilde kendi ayakları üzerinde durabilen nesilin yardımcısı olsun onu bile nasıl bozarım edasında insanlar
22 Yorumla- 5 ay
Ve toplumda buna çanak tutuyor maalesef
- Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
5 ayMemur daha çok para alır özele göre, işi güvence de, bir geleceği var yani kısacası devlete girdi diye.. ama benim gözümde herkes yanıdır çünkü sonuçta parayı tl olarak alın her şekilde ve parayı tl olarak aldığın sürece bir değeri yoktur istersen ayda 100.000 tl al yani 2.000 euro yine çok bir para sayılmaz.. ya da istersen yıl sonu 13ncu maaş ta al yine çok para sayılmaz.. önemli olan her ay düzenli bir gelirinin olmasıdır ister özel de çalış ister devlette ya da istersen benim gibi engelli maaşı al..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Ah canım, aslında bu biraz toplumda oluşmuş bir algıdan kaynaklanıyor. İnsanlar memuriyetin, düzenli maaş ve iş güvencesi sağladığını düşündüğü için memurlarla evlenmeyi bir tür güvence gibi görüyorlar. Ama unutma ki bir ilişkide önemli olan sevgi, saygı ve uyumdur, meslek değil. 😊
Biriyle hayatını paylaşırken onun karakteri, sana olan desteği ve birlikte bir hayat inşa edebilme yeteneği bence çok daha önemli. Hayatta kendi yolunu çizerken, bunların peşinden gitmek seni daha mutlu edecektir. Senin gibi düşünen birini bulduğunda da işler kendiliğinden yoluna girecektir! 🌟 Unutma, sen değerlisin ve bunu hissettiren birini hak ediyorsun. ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
106Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, onu istemelerinin sebebi hem garanti iş hem de maaşı asgari ücretin her zaman minimum 2,5-3 katı üzerinde olur diye istiyorlar.
20 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
5 ayMillet işin kolayına kaçıyor gadası
00 Yorumla Çünkü memuriyet, özellikle bizim toplumda aşk değil güvenlik sembolü olarak görülüyor. Düzenli maaş, sigorta, izin günü, işten atılma korkusunun az olması… Bunlar evliliği romantik değil ama öngörülebilir kılıyor. İnsanlar evlenirken “mutlu olur muyum”dan çok “yarı yolda kalır mıyım” diye düşünüyor ve memur eş bu kaygıyı azaltıyor. Bu yüzden “memur olsun” talebi çoğu zaman sevgiyle değil, korkuyla ilgili. Ama bu da tek doğru yol değil. Özel sektörde ya da serbest çalışan olup çok daha sorumluluk sahibi, planlı ve güven veren insanlar var. Sorun memur olmamak değil; istikrarsızlıkla güvensizliğin karıştırılması. Memuriyet bir garanti hissi veriyor ama iyi bir eş olmanın garantisi değil. Evlilikte asıl aranan şey maaş bordrosu değil, zor zamanda kaçıp kaçmayacağıdır.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 351 cevap paylaştı.
5 ayGaranti bir meslek çünkü pandemi dönemi gibi zorlu zamanlarda bile esnek çalışmaya rağmen tam maaş alabiliyorlar. Devlet kapısı gibi bir güvence var. Kişisel olarak ben de tercihim memur eşten yana olur, çünkü hem maddi güvence hem de işin istikrarlı olması önemli. Allah hayırla, kolaylıkla nasip etsin, amin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayValla sana şunu diyim sırtını devlete dayadıkları için para olarak vs sıkıntı yaşamayacaklarından dolayı herkes memur diyor ama memurlar bile geçinemiyor evden işe işten eve sosyal bir faaliyet yok yaniçok bir şey demek istemiyorum
En iyisi kendi işini yapan ticaretle uğraşan insanlar asıl para bu işte var gerisi boş bana göre40 Yorumla
5 ayİllaki memur istenmiyor. Mütaahit de olabilir😁. İşlek bir kuaför salonu olan bir kuaför de olabilir, sanayide tecrübeli bir sanayici usta da olabilir. Burada "memur eş" isteği daha genel bir ifade. Demek istenilen şey karşı taraf ya özel sektörde işveren, patron olsun ya da devlette sabit mesai saati ve güvenli gelire sahip olsun. Özel sektörde başkasının yanında eleman olarak çalışanlar "güvenli ve sabit gelir" olarak görülmüyor. Bu yüzden "Memur eş" isteyen kişileri sıkça görüyoruz.
01 Yorumla- 5 ay
Üstteki yazıda emojiyi yanlış atmışım emojiye takılmayın.
5 ayNe alaka ben memurum ama eşim çalışmıyor zaten ben asla eşimi calistirmam ev işi yapıyor onda bile kıyamıyorum yardım ediyorum yemek ev temizliği çocuk bakımı olsun yardım ederim. Kaidnin çalışması uygun değil ben ev e geldiğimde eşimi görmek isterim güler yüzle beni karsilasin ama çalışsa yorgun olacak belki eve geldiğimde o gelmemiş olacak üstüne ev işi filan sorun olacak
00 YorumlaHiç bana göre değil heleki benim mesleğimde memur biri ile olmam imkansız çünki meslek gereği deniz kenarı hariç biyerde yasayamam memur dediğin ise tayin nereye o ailecek oraya bence memurda yıne memurla evlenmeli umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🌺👋
00 Yorumla
5 ayÖrnek veriyorum birarkadasim memur diye evi parası vs var diye evlendi iki coccukla ortada kaldı adam da her türlü pislik vardı kizlalr öyle seçimler yapıyor ki güzel saniyorlar helalinden kazananı değil kumarda faizden geleni seviyor oda onlarrin sınavı devam edin.
00 YorumlaO nedenmiş
Eşim çalışmasa da olur zaten çocuk olunca bir süre çalışmasını istemem.
Memur olmasını bana sadece yeşil pasaport olayı çok avantajlı geliyor. Vize süreçleri malum ülkenden çıkmak gezmekte aylarca vize bekliyoruz artı harç ve vize danışmak ücretleri filan memurlar bu yüzden çok avantajlı ya benimde eşim memur olsun 😅00 Yorumla
5 ayÇünkü geçinmek kolay değil Ne yazık ki maddiyata ve kapitalist sistemin bize getirmiş olduğu yük nedeniyle insanlar bu yüzden istiyor Ben şöyle düşünüyorum: Memur eş isteğinin sebebi biraz güven ihtiyacı. Düzenli maaş, iş garantisi ve belli bir düzen sunuyor. İnsanlar evlilikte belirsizlikten korktuğu için kendini daha güvende hissedeceği bir hayat istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay2025 kadınları paraya tapıyor. memur olsun 50 yaşına gelince de baksın diyorlar."Erkek ölürse hem maaşı alır fena mı " Kafası 😉 Zengin istese evlenmez onla zaten zengin tangaları indiriyor patır patır istediğinde... Evlenmeyeceğini bildiği için memur en cazip ticaret 2025 yılı kadın mentalitesi olarak. Yaş fark etmeksizin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayöyle olsa sen evde kalmazdın ne güldüm gece gece bu da sürekli aynı sorular memurum maşım bu kadar diye koca arıyor ben sana söyliyim senle evlenecek erkeğin aklını sorgularım takılmalık kadın gibisin :) zorlama evde kaldın kabullen
00 Yorumla
5 ayÇevremde böyle düşünen çok var, bir zamanlar bende öyleydim. Çünkü toplum memurluğu üstün tuttu. Bugünkü aklım ise asla bir memur değil kendi işini kuran para kazanma hırsı olan birini tercih etmektir.
00 Yorumla
5 ayBen o şerefsiz * sercanla asla evlenmem boşuna upraşmasın kendimi kimseye kullnadırtmama geçmişt ebir sürü kızla ilişki yaşamış ve o salka kızlara yazmış şerefsiz * erkeklere kendimi kullandırtmam
10 Yorumla
5 ayevlenebilmek için memur olmak isteyen kadın da ne bileyim. bugün de başkası adına utandık. hiç gurur kalmamış yazık. Nedenine gelrsek güvenceli ve istikrarlı bir iş olduğu için. Kadının parasından yararlanayım, ortak olayım ama o benim paramı yemesin diyenler için
13 Yorumla- 5 ay
Genelde babadan görmemiş ve çok yok çekmiş kadınlara paraya aç oluyor Ondan dolayı zengin erkek istiyorlar ya da memur erkek istiyorlar ama genelinin niyeti iyi olabilir Çünkü herkes hayatını garantiye almanın peşinde
- 5 ay
@caramelMacchiato_ babadan görmüş de zengin koca istiyor niye istemesin onların başı kel mi alıştığı standardı terketsin alla alla
- 5 ay
Dogrudur
5 ayHerkes istediğini ister engel olamayız ama eninde sonunda çöpçüye gidiyorlar hiç şekilde hayat kriterlere sığmaz çöpçüler bile iyi para alıyor ama laf işte memur havalı duruyor
10 Yorumla
5 aySen ne okudun ne yaptın mesela! Bu yaşa kadar. Hesap vermem diyeceksin. Ben 10 tane üniversitesi bitirdim. Yalnız tek başına yal annesiz babasız
00 YorumlaDengi dengini istiyor bir nebze. Okuyup meslek sahibi olmuşum. Kültüre, hayatıma ve fiziğime değer veriyorum, karşımdaki zıt ise niye isteyim. (maddi anlamda değil.)
00 Yorumla
5 aySadık karakterli kişiyi kimse istemiyor artık her kes menfatine bakıyor çok acı bir durum. Oysa güzel bir yuva seven sadık bir insan dünyanın en mutlu insanı yapar bireyleri. Her şeyin parayla olacağını sanan iğrenç bir zihniyetlerle yaşıyoruz maalesef
00 Yorumla
5 ayFeministler ortada aşk diye bir şey bırakmadılar. Her şey çıkara döndü. Bu dönemde evlenen erkek çok akıllı, zeki değildir. En iyisi kadınlarla günü birlik takılmak.
00 Yorumla
5 ayBir nevi güven veriyor sanırım birde memur olunca isden atmak kolay olmuyor
20 YorumlaGaranti iş garanti maaş gibi görüldüğü için olabilir. Hafta sonu tatilin resmi tatillerin vs vs.
00 YorumlaDüzenli geliri var zamane şartlarına göre fena da maaşi yok bir nevi gelecek güvencesi gözüyle bakıldığı için olabilir
00 YorumlaInsan olamadıktan sonra mesleginin ne önemi var. Esini kimseye muhtaç etmesin yeter. Gerisi hallolur.
00 YorumlaKadının memur olması daha rahat olması için iyi olur. Özel sektörde kadının çalışması çok zor ve sıkıntılı
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı. Düzenli iş eşittir düzenli para getirisi. Eee neden istenmesin ki. Hani en düşük memur maaşı da 40 bin falan sanırım.
01 Yorumla- 5 ay
40 binle de geçinilmez ev kira olduğunu düşün şu an kiralar 15/20 geriye kaldı 20 bir mont 4 5 bin ayakkabı 3 4 hem eşine hem kendisine alışveriş yapsa para bitti
Gizli Üye(25-29)5 ayGünümüzde ekonominin geldiği hal ile birlikte erkekler ev geçindirme yükünün altına tek başına girmek istemiyor. İnsanlar eskiye göre daha doyumsuz, erkekler daha prenses ve toplum daha çok tüketim ve lüks düşkünü. Bu yüzden. Bence tabi.
00 Yorumla
5 ayKalbini, sevgisini garantilemek emin olmak yerine, önce maddi açıdan hayatını garantilemek isteyenlerin düşüncesi işte..
00 Yorumla
5 aySabit düzenli maaş beklentileri var yalnız erkek , kadının gelirine bakarak hareket ediyorsa olmamıştır o
00 Yorumla
5 ayYok be. Asgari ucretle de calissa olur.. tek maasla ne mumkun. Öyle memur olsun ille diye bir takintim yok.
00 YorumlaKalıcı meslek gözüyle bakıldığı için atilma yok işten çıkarılma yok ölesiye çalışmalık olduğu için emeklilik garanti gibi bakılıyor ondan
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAylık gelirim 100-120k arasında ve hayatıma alacağım kişi bundan daha az kazanıyorsa beni maddi olarak aşağı çeker. Buna katlanmak zorunda değilim ve eminim ki aynı durumda bir kız olsaydı daha alt gelir grubundan bir erkekle evlenmezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendim memurum. Ben memur olana kadar kadınlar memur istiyordu. Ben de memur oldum. Şimdi ben de memur istiyorum. Özel sektör de olmaz. Ayrıca kadın erkek eşit olmalı ve eşittir diyen de kadınlardı.. Bu konuda onlara katılıyorum..
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. valla bi kız icin güzel bi iş kafa rahat rekabetci değil zorlayıcı değil yorucu değil garanti maası eh işte. mis. sanırım sebeb bu.
00 Yorumla
5 ayev sahipleri nedn memur kiracı istiyosa o yüzden...
(havalimanı çalışanı da olabilir) :D
00 Yorumla
5 aysadece evlenmek mi! ev içinde memur lzım , muhtemelen kiralık ev bulamayınca memur eş bulmk daha kolay ,😂 önce memuru hallediyor olabiliriz
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. hep kadınlar bir şeyler istiyor, şart koşuyor. erkeklerinde bir şart koyması, bir beklentisinin olması bence çok normal.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
5 ayMemur olmana gerek yok. Ben senle evlenirim. Hatta seni memur da olman için gerekeni yaparım. Peki sen memur olursan beni bırakır misin?
00 Yorumla
5 ayMemur maaslarini bilmiyolar onu isteyenler kurumsal bir firmada calis on senede ilerlersin sef mudur olursun hic ozenme
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBenim için böyle bir kriter yok hatta çalışmayan biri olursa daha iyi olur benim yerime işlerin başına geçsin bende az soluklanayım ya 😀
00 Yorumla
5 ayOnu genelde bir evin sorumluluğunu almaya gücü yetmeyen erkekler istiyor
11 YorumlaSaçmalık en mantıklısı fabrika işçisi stabil hayat iş bitince sorumluluk biter eve iş getirmez 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay18 yaşindaki sevgilim bana ne dedi memur olmasan ailem seni bana vermez la dedim benim kendime ait işim altimda mercedesim var nasil vermiyor aklim almadi zaten 2 ay ilişki yaşadik ayrildik simdi diyorum iyi ki kurtulmusum demek yarin birgün kapisina gitsem bana vermeyecekler ilimde taninan bir firmam var fotoğraf+organizasyon işindeyim aylik memurdan daha iyi kazaniyorum ama gel gorki millet takmiş memura
01 Yorumla- 5 ay
Ne var gercekten bu memurlukta
5 ayKadının çalışmasına bir şey demiyorum ama memur olmalı diyen kriter koyan bizden değildir.
00 YorumlaHayır ne alaka yol ver öyle bırene gıtsın memure bulsun
00 Yorumla
5 ayherkes kendini geleceğini güvenceye almak istiyor Ülkede yaşamak çok zor hale geldi
00 Yorumla
5 ayİnsan olsun diycem de insan olanda kalmadı ki Memur olsa ne olur olmasa ne olur
Gözü açı doyuramazsın ki00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 918 cevap paylaştı. Ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücret ile çalışmak zorunda bırakıldı, sebebi bu.
00 Yorumla
5 ayGüvence arıyor kendince sanırım. Ama ticarette para var.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayHiç gelmedi aklıma yurtdışında memurlar çok kazanmaz
00 Yorumla
5 aySen hariç senin memur olmana gerek yok 😂
04 Yorumla- 5 ay
Güzellik böyle bir şey mi 😂
- 5 ay
@aaydaalabuladaaa Bem artık güzelliğe bakmıyorum güzellik boş önemli olan
- 5 ay
Ee neye baktın 😂😂😂
- 5 ay
@aaydaalabuladaaa güzelliğe baktım 😢
5 aySiz statüye boya her şey bakiyodunuz birakinda erkeklerde artık baksın yani
00 YorumlaMemurlar eskisi gibş çok para almıyor müteahhit bakın
00 Yorumla
5 ayBen memurum yok öyle bir şey. Herkes öğretmen ya da hemşire arıyor.
00 YorumlaSenin gibi hatunu bulmuş yeyememekten korkup bahane üretmiş dingo
00 YorumlaAynen yaaa bende Torbaciyim mesela bende bi nevi memur sayilirim😂🤣😆😀
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı. Ben istemiyorum benim için hangi meslek olursa olsun fark etmez
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 476 cevap paylaştı.
5 ayKim memur istiyor aksine memurun maaşını az buluyorlar
07 Yorumla- 5 ay
@Yusuf_888 herkes polis değil ama düz memurlarda var hizmetlisi de var 40-50 arasında kazanıyorlar inşaat için herhangi bir sınav gerekmiyor ya da bir vasıf
- 5 ay
@Yusuf_888 çok mu işte 45 bin inşaatta adam 70 alıyor dedin az önce okuyandan daha çok kazanıyor okumayan
- 5 ay
@Yusuf_888 dostum ücret fiziksel yorgunluk üzerine yapılmaz eğitim belirleyicidir vasıf önemlidir yaptığın işte senin işi kaç kişi yapabilir yerine biri hemen bulunabilir mi bunlar önemlidir herkes inşaatta çalışır ama herkes ameliyat yapamaz azıcık okuyun saçma sapan şeyler yazmayın illa kıyas yapacaksan milletvekili maaşları ile kıyasla
Kurdukları yaşam hayalini memur maaşıyla kurabileceklerini sanıyorlar
07 Yorumla- 5 ay
Memur iyi değil mı
- 5 ay
Ev araba gökten mi inecek, çocuk yaptın diyelim, nitelikli beslenme ve eğitimini karşılayabilecek misin? Senede bikaç tatil yapabilecek misin? Haftada bi iki haftada bir bi restoranda yemek yiyebilecek misin? Bunların hepsini geçtim, sosyalist dünya herkes eşit gibi bi yerde yaşamıyoruz, bi önceki neslin sahip olduklarındsn daha öteye geçmen lazım. Memuriyetle olmaz o
- 5 ay
Neyle olur
- 5 ay
Mesela
- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!