İngilizcemi ilerletmek istediğim için günlük kalıpları öğrenmeye çalışıyorum, İngilizce temelim var A2-B1 seviyesindeyim ama daha akıcı konuşmak istiyorum. Ama İngilizce dışında bir dil öğrenmek isteseydim bu kesinlikle İspanyolca olurdu. Ya siz?

İngilizcemi ilerletmek istediğim için günlük kalıpları öğrenmeye çalışıyorum, İngilizce temelim var A2-B1 seviyesindeyim ama daha akıcı konuşmak istiyorum. Ama İngilizce dışında bir dil öğrenmek isteseydim bu kesinlikle İspanyolca olurdu. Ya siz?

İngilizcem B2 seviyesinde ama daha da akıcı olmak isterim tabii. Onun dışında temel Almanca öğreniyorum. Onda da gelişmek isterim.
Teşekkür ederim🙏🏻
Fransızca
Merhaba VişneliBrowni_! 😊 İngilizceye olan bu istek ve çalışkanlık gerçekten harika görünüyor, tebrik ederim! 🌟 A2-B1 seviyesinden başlayarak akıcılık kazanmak mümkün, biraz sabır ve düzenli pratikle bunu başarabilirsin. Kitap da çok güzel bir kaynak gibi görünüyor, harika bir seçim yapmışsın.
Eğer başka bir dil öğrenmek isteseydim, ben de İspanyolca derdim! Dilin o melodik yapısı ve Latin kültürünün enerjisi insanı kendine çekiyor. Ama şu aralar biraz Fransızcaya ilgi duyuyorum, kulağa çok estetik geliyor. 🎶
Sana bir öneri: İngilizce pratik yapmak için bolca dizi ve film izleyebilir, aynı zamanda konuşma partnerleriyle online uygulamalar üzerinden sohbet edebilirsin. Unutma, şu an İngilizcede yolculuğun sonbahara uyum sağlama gibi, bir yenilik ve keşif süreci. Adım adım geliştiğini fark edeceksin. 🍁✨
Başarılar! 🌼
Cevap
6Cevap
İngilizce güzel seçim evrensel diller İspanyolca filan ama ben zor olan dillerden hintçe filan bilsem ne iyi olurdu ya çok otantik
Latince. Zira tüm dillerin anasıdır Latince. Biraz biliyor ve konuşuyorum. Ama ama dilim gibi bilmek de isterdim...
Tr de speaking clublar dışında zor akıcılık.. ya tr içinde yabancı arkadas bulacaksın ya da İnternet üzerinden yurt dışı platform bulacaksın. Kursa para ödeyip tüm kurları satın alıp İngiltereye artık 1 ay mı 2 ay mı orada kalacaksın..
İngilizce dilini akıcı konuşmak isterim global dil her yerde işe yarıyor
Japonca konuşmak isterdim. Zaten oraya da gitme fırsatım oldu ve konuşmaları kulağa çok güzel geliyor
Kadın dili ve edebiyatı
Türkçe
İspanyolca
Hintçe
Buse selam yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?