Ay, İspanyolca çok güzel bir dil. Bir İspanyolca hocası birkaç kelime söylettirdi, tatlı söylüyormuşum haha. Dizilerdeki gibi söyleyemiyoruz tabi ahfjx adiossss ahfjd

Ay, İspanyolca çok güzel bir dil. Bir İspanyolca hocası birkaç kelime söylettirdi, tatlı söylüyormuşum haha. Dizilerdeki gibi söyleyemiyoruz tabi ahfjx adiossss ahfjd
Var. Mesela bana öğretildiği şekilde bir bayanla düzgün konuşmak icabeder. Sadece küfür tehtit ya da hakaret meselesi değil. En ufak iğrenç ima ve anlamlar bile bayana söylenmemeli. Zira bizim de annemiz kız kardeşimiz var. Gel gelelim şu kafası gök kuşağı gibi rengarenk rastalı dangalakkklar yok mu, hani ağzı yüzü sanki bir yerde bomba patlamış da şarapnel parçaları yüzüne saplanmış gibi suratının her yeri pearcingli olan. Bu tipler gidiyor bayanın yanına, ağzını eşşşeeeeen hötü gibi yaya yaya ucuz amerikan filmlerindeki türkçe dublaj gibi konuşuyor. Ve diyor ki ''Selam bebek, nnnaaabeeeee, boş musun? Akşam takılalım mı bi şeeeleee içeriz. Sonra da benim eve geçer heeecanlı şeeeleee yaparız haa ne diyosuuun?'' amaç belli. Bir de bakıyoruz bayan cıkır cıkır ederek ''Okeeeyyy ben varıııımmmm'' diyor. İşte ben bu dili öğrenmeyi çok isterdim.
Cevap
5Cevap
Merhabalar
şu an İbranice öğreniyorum.
İspanyolca telaffuz konusunda gerçekten mükemmel bir dildir. Ben eğlenerek öğrenmiştim.
Şadece Korece ve Asya dilleri vayy cinim benim Eoéa 💞🌸🦄🦄
İspanyolca istiyordum öğrendim, ingilizce biliyordum zaten.. başka yok şu an
İspanyolca olabilir. İskandinav dilleri de olabilir ama öğrenilmesi pek kolay gelmiyor bana. Bunların dışında japonca güzel ama zor bir dil
Fransızca.. Farsça ve sanırım Rus dilini konuşmak öğrenmek istiyorum
İspanyolca oldukça zor dil.
En kolay dillerden birisi konuşan ve yazan birisi olarak söylüyorum
Aksine ingilizce biliyorsanız daha kolay
Alıcı İngilizce yeter ya
Bende ispanyolca
Evet var
İtalyanca 🙃
İspanyolcaa
Almanca var..
Fransızca, ispanyolca
Hayır yok