tüm mesleklerin içinden geçecekler her yıl demeyeceğim doğrudan diyorum ki her ay binlerce kişi işten çıkarılıyor şuanda
bütün dünyada hem de
yapay zeka tüm beyaz yakayı eritecek bu noktada mavi yaka parlayacak
mavi yakanın işini ise robotlar bitirecek, onlarda 5 yıl içinde yayınlaıcak ve ne kadar insan gücü varsa yerini robotlara bırakıcaz.
beyaz yaka ise anka kuşunu biliyor musunuz küllerinden doğma terimi
işte tam da öyle bir şey oluyor şuanda önce tüm beyaz yaka tamamen kül olacak ardından beyaz yaka da yeni meslekler evrilecek, yazılım aşırı yayılacak yazılım dili konuşma dili gibi olacak
arkadaşlar bakın 20 sene demiyorum 30 sene demiyorum
sadece 5 yıl içinde büyük dönüşümler başlıyor olacak diyorum, devletler şimdiden ağır işten çıkarmaların yaratacağı tahribatı önlemek için vatandaşlık geliri düşünüyor (Türkiyenin süratle başlaması lazım)
işsizlik akın akın yayılmadan önce hazırlıklar şart!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dünyadaki bütün ülkelerin tek gayesi insan nüfusun kontrolsüz çoğalmasını önlemek ve insanları nasıl topluca yok etme düşüncesindeler neden biliyor musun dünyada su kıtlığı başlıcak 5 sene sonra ülkeler su bulamicak belki yeterli kaynaklar tükeniyor bütün ülkeler şu an savaş hazırlığında çünkü ülkelerinin gelirinin çoğunluğu savaş hazırlığı için bütçe ayırıyorlar robotlasma neden çoğaldı savaşlarda insanları öldürüp insan nüfusunu azaltmak ve ağır sanayiden devletin bütün alanlarına robot koyucaklar yani bunlarin olması için 3 dünya savaşını tüm dünya görmesi gerekiyor... Büyük oynuyorlar...
Ulan beş yıla kalacağın ne mâlum be. Bu ne kadar yarını düşünmektir
Evet herkes yazılımcı olsun