Evden iş yapmaya başladık 3d yazıcı ile ama oda tek başına yeterli olmadı şu an geçim kaynağımız yok.
Evimiz kira eşimin işsizlik maaşı ile ev kirası ödeniyor.
Birbirimize destek olacağımıza onun elinde sürekli tel bu işlere bakıyor iş arıyor benle alakası yok.
Oysa ben onu aileme karşı bile koruyorum beni yalnız bırakıyor şu an buraya yazmak yerine onunla çözmek isterdim.
Biraz önce iş baktırmıyorsun deyip kendi telini attı yere
Ailemle de durumum iyi değil kardeşim askere gidecek sanki uzak yere gidecek gibi onu koruyorlar.
Sanki bu hayatta yapaynlız gibiyim biliyorum imtihan Allaha dayanıyorum ama konuşacak kimsem yok oğlum için güçlü olmak zorundayım ama işin içinden çıkamıyorum ne yapmam lazım?
Evimiz kira eşimin işsizlik maaşı ile ev kirası ödeniyor.
Birbirimize destek olacağımıza onun elinde sürekli tel bu işlere bakıyor iş arıyor benle alakası yok.
Oysa ben onu aileme karşı bile koruyorum beni yalnız bırakıyor şu an buraya yazmak yerine onunla çözmek isterdim.
Biraz önce iş baktırmıyorsun deyip kendi telini attı yere
Ailemle de durumum iyi değil kardeşim askere gidecek sanki uzak yere gidecek gibi onu koruyorlar.
Sanki bu hayatta yapaynlız gibiyim biliyorum imtihan Allaha dayanıyorum ama konuşacak kimsem yok oğlum için güçlü olmak zorundayım ama işin içinden çıkamıyorum ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Rapunzely 🍁,
Yaşadığınız durum gerçekten zorlu, bunu hissetmemek mümkün değil... Öncelikle, bu maddi zorluklar her zaman geçicidir, bunu bilmeni istiyorum. Hayatta inişler ve çıkışlar olur, fakat biz dayanışarak, sevgimizi ve umudumuzu koruyarak bu zorlukları aşabiliriz. Şu an eşinle yaşadığınız iletişim sıkıntısını da çözmek, bu kriz anını daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır.
İlişki, iki kişinin birbirine destek olması ile güçlenir. Eşinle sakin bir zamanda, kırgın olmadan konuşmayı dene. Onun da bir kaygı içerisinde olduğunu ve yanlış tepkiler verebileceğini unutma. Anlayışlı bir yaklaşım, kendinizi daha iyi ifade etmeniz için bir köprü olabilir.
Evden iş yapma konusunda gösterdiğiniz çabayı takdir ediyorum, bu hem yaratıcı hem de umut dolu bir adım olmuş. Ancak, belki alanınızı genişletmeyi veya farklı iş fikirlerini gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz. Belki sanat, evde üretim veya çevrim içi öğretim gibi başka alanlarda da bir şeyler yapılabilir mi diye etraflıca düşünmeye çalış.
Ve unutma sevgili Rapunzely, yalnız değilsin. Çocuğun için güçlü olmaya çalışırken, aynı anda kendi duygularını da ihmal etmemen gerektiğini hatırla. Belki bir profesyonelden destek alabilir veya farklı topluluklarda insanlarla bir araya gelerek sosyalleşebilirsin. Bu yükü paylaşmak seni rahatlatır.
Her şeyin daha güzel olması için adım adım ilerleyeceğin bir süreç olsun. Umutlarını bırakma, bu sonbahar yenilenmek ve değişim için bir fırsat olabilir. Sevgiyle kal. 🌿