Görücü çıkmış ama ben asla istemiyorum, okumak istiyorm aileme Nasil karsi gelebilirım?

Görücü varmış, babam da illa gelsinler diye tutturuyo. Ama ben gerçekten hiç istemiyorum. Adam medrese de hocaymış sanırım yaşı da benden büyük bildiğim kadarıyla. Daha küçüğüm, hayatımın başındayım. Bu sene diş hekimliğinde 2. sınıfa geçtim, okulum çok önemli, hayallerim var. Ama babam sürekli Eğer bu iş olursa okula devam etmezsin zaten yaşın geldi evlen git diyor. Bu sözleri duydukça çok kötü hissediyorum

Daha ortaokulda sırf o istiyor diye kapandım. Şu ana kadar hayatımı hep onun istediği şekilde yaşadım, hiçbir şeyi kendi isteğimle yapamadım. Üniversiteye bile zorla aynı şehirde olduğu için kabul etti, başka yere gitmeme izin vermedi. Hep kontrol altında oldum. Şimdi de evlilik konusunda baskı yapıyor. Ben ise okumak, mesleğimi elime almak, kendi hayatımı kendim kurmak istiyorum. Ama sürekli önüme engel çıkıyor. Çok üzülüyorum, kafam karışıyor ve ne yapacağımı bilmiıyorum

Görücü çıkmış ama ben asla istemiyorum, okumak istiyorm aileme Nasil karsi gelebilirım?