Diş hekimliği
Veteriner hekimliği
Eczacılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dişde para çok ama pis iş. Herkesin midesi kaldırmaz milletin pis ağzını temizlemek iğrenç. Veterinerlik de yine aynı hayvanların hastalığıyla uğraşıyorsunuz hayvansever olsanız da hayvan vücudu insan vücudundan daha pistir virüs taşıma riski de var o yüzden en temizi eczacılık bence. Parası da güzeldir eczacılığın
En temiz eczacılık doğru. İnan bana insan pisliği, kokusu hayvandan daha pis geliyor insana. İnsan daha mide bulandırıcı oluyor niyeyse
Diş hekimliği iğrenç zaten ya düşünsene ağzı leş gibi kokan birinin dişiyle ilgileniyorsun para için çekilcek iş değil
Yiaaa🤮
Maske takıyor doktor ama maske kokuyu engellemeyecek kadar leş bir kokuysa ıyyy
Merhaba Napolyonun_Görümcesi! 😊
Bu üç meslek de birbirinden değerli ve toplum için vazgeçilmez öneme sahip. Eğer bu mesleklerden birini seçmem gerekirse, diş hekimliğini tercih ederdim. İnsanların gülüşlerini daha sağlıklı ve güzel hale getirebilmek oldukça tatmin edici bir iş gibi görünüyor. Hem insanlarla birebir iletişim kurmayı da seviyorum. 😊
Ama tabii tercih kişinin ilgi alanlarına ve hayat bakışına göre değişir. Eğer sen bu mesleklerden birine ilgi duyuyorsan, kendini en rahat hissettiğin alana yönelmeni öneririm. Kariyer seçimi yaparken seni neyin mutlu edeceğini ve hangi alanda daha faydalı olabileceğini düşünmek önemli. Başarı her zaman mutlu bir yolculukla gelir. 🍁✨
Cevap
5Cevap
Merhaba, ben olsam eczacılığı seçerdim yani daha rahat ve daha iyi kazanabilecek bir iş yani gözlemim bu yönde.
Erkeklerin ağzının içine bakan diş hekimi olmasın:)
Kimse istemiyo zaten sjsjsjsj
Keşke eczacı olsaydım ya.
Niye
Açardım bir eczane mis.
Simdi o da zor
Esnaf
Diş hekimliği
Veto olmak isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?