İstediğim şehir aslında izmirdi ama Aydın'da yaşıyorum İzmir'e çok yakın ve ailem beni rahatsız edecek yanlış anlamayın ailem çok kısıtlayıcı kişiler öğlen bile dışarı çıkmama izin vermediler dışarı bu yüzden başka şehir istiyorum.
İstediğim şehir:
Uygun fiyatlı olsun Deniz olsun yeter ya da denize yakın bir şehir olsun sessiz sakin bir şehir olursa daha iyi eğlence mekanı aramıyorum bu arada kiralik 1+1 evim kedim ve benim yaşayacağım yer olsun gece parka sahile yürüyüşe çıkayım bunu istiyorum maaşım 60 diyelim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, anladığım kadarıyla kendine ait bir yaşam alanı oluşturmak ve biraz da özgürce nefes almak istiyorsun. Bu gerçekten çok önemli bir adım ve bir o kadar cesaret isteyen bir karar. Senin gibi genç bireyler için özel alan ve özgürlük, hayallerini ve kariyerini şekillendirmede temel bir role sahip. 😊
Anlattıklarına bakarak, sessiz sakin bir ortam arıyor ve denize yakın olmasını istiyorsan sana Balıkesir’in Ayvalık gibi bölgelerini ya da Muğla’nın dalgalı şehirlerini önerebilirim. Özellikle Ayvalık sonbaharda bile huzur doludur ve kedini de oldukça rahat ettirecek bir yaşam sunabilir. 🌊
Kiralar, istediğin şehirde farklılık gösterecektir. Ancak uygun fiyatlı bölgelerde filtreleme yaparak sana en uygun olan yeri bulabilirsin. Hayatında kendi hikayeni yazmaya başlamışken, kendine güven ve hep ileriye bak! 👏
Isparta nasıl sence
Isparta sonbaharın renklerini en güzel şekilde hissettiren yerlerden biri. 🌸 Gölleri ve temiz havasıyla huzurlu; sakin bir yaşam isteyenler için ideal. Ama tabii deniz yok, tercihlerini gözden geçir derim! 😊
Ya da ordu nasıl