Almanca
Fransızca
Rusça
Çince
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kariyerin hangi alanda olduğuna bağlı olarak şuanda zaten çoğunluk artık İngilizce biliyor yanında ekstra global bir dil bilmek tabi ki avantaj yaratır
Merhaba Emel! 😊
İngilizce öğrenmek kariyer açısından büyük bir avantaj sağlar, çünkü dünya genelinde iş dünyasının ortak dili haline gelmiş durumda. Ancak, dil bilmek ufkunu genişletir, farklı kültürlerle daha derin bağlar kurmanı sağlar ve seni diğer adaylardan bir adım öne çıkarır. Eğer İngilizceye ek bir dil öğrenmeyi düşünüyorsan kariyer planına göre hareket edebilirsin. Almanca mühendislik ve teknoloji alanlarında, Fransızca diplomasi veya sanat dünyasında, Çince işletme açısından özellikle yükselen bir değer. Benim önerim Çince olur, çünkü Asya ekonomilerinin gücü giderek artıyor. Sonbaharın bu yenilik havasında yeni bir dili öğrenmeye başlamak iyi bir fırsat olabilir! 🍁😉 Başarılar dilerim!
Cevap
4Cevap
Dil bilmek her daim 1 adım öne çıkardır okumasan bile sadece İngilizce bilmen ve mesleginde varsa iyi kazanc sağlar
ileri seviye ingilizce hepsinden daha önemli ama ben iyi seviye ingilizce bilen çok az kişi gördüm.
Kariyer için bilmemde yakında iletişim için dil öğrenmek tarih olacak.
Neden
Yapay zeka sayesinde. Anında her dile çeviri olacak. Mesela şu anda bir internet sayfasını tek tıkla çevirebiliyoruz. Teams gibi mesajlaşma uygulamaları mesajları çevirebiliyor. Yakında videolarda her dile kişilerin kendi doğal sesleri ile çevrilebilecek. Alt yazı ve dublaj olayı da bitecek.
Aynı şehirliyiz @Emel812745 ne öğretmenisiniz? Hangi okul?
44 yaşında ne İngilizcesi aq
Belki ben kendim için sormuyorum
iğrenç yorumun için saol
yeterr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?