Eğitim & Kariyer İngilizce dışında hangi dili öğrenmek daha mantıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İngilizce dışında en çok hangi dili öğrenmek isterdiniz Almanca Fransızca Rusça Arapça İspanyolca İtalyanca Japonca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İngilizce dışında hangi dili öğrenmek daha mantıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Almanca da olabilir ama bana göre İspanyolca... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Rusça 0 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şimdiki aklım olsa üniversite okumaz dil öğrenirdim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi nedir Yorumla cowboy3706 +1 yıl Hacettepe mezunuyum bizim üniversiteden mezun olanların bir kısmı defactoda calisiyor bir kısmı sinemada koltuk gösteriyor 😂 en iyilerinden biri benim muhasebeci oldum mali müşavir ruhsatına 18 bin TL verirsem bir aylık maaşımı çöpe atmış oluyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüm peki Yorumla cowboy3706 +1 yıl İşletme Yorumla
hardstone1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl daha çok hedefinin ne olduğuyla alakalı bir soru olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ticari getirisi olsun istiyorsan Çince ve Rusça öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
Sendrokmtr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl almanca ve rusça öğrenebilirsin gerçekten işine çok yararlar 0 0 Yorumla
littlelilium Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Almanca veya İspanyolca en mantiklisi ingilizceden sonra 0 0 Yorumla
Pmb4U Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çince... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koyucaktım yer kalmadı Yorumla Pmb4U +1 yıl En önemlisi çok net Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Almanca da olabilir ama bana göre İspanyolca...
Rusça
Şimdiki aklım olsa üniversite okumaz dil öğrenirdim
Sebebi nedir
Hacettepe mezunuyum bizim üniversiteden mezun olanların bir kısmı defactoda calisiyor bir kısmı sinemada koltuk gösteriyor 😂 en iyilerinden biri benim muhasebeci oldum mali müşavir ruhsatına 18 bin TL verirsem bir aylık maaşımı çöpe atmış oluyorum 😂
Hangi bölüm peki
İşletme
daha çok hedefinin ne olduğuyla alakalı bir soru olduğunu düşünüyorum
Ticari getirisi olsun istiyorsan Çince ve Rusça öğrenebilirsin
almanca ve rusça öğrenebilirsin gerçekten işine çok yararlar
Almanca veya İspanyolca en mantiklisi ingilizceden sonra
Almanca mantıklı, Rusça isterim
Zor bir dildir ama unutulmuyor
Çince...
Koyucaktım yer kalmadı
En önemlisi çok net
Arapça İspanyolca