A101 gibi sektörlerde çıkış nasıl oluyor?

Şimdi ben 1 ay 4-5 süredir a101 gibi saçma sapan bir yerdeyim. ayın 23ünde işten çıkmak istediğimi söyledim. Eleman bulana kadar kal dediler ve zaten 2-3 hafta sürer en fazla diyerek tamam dedim ki daha 2. hafta olmadan eleman bulundu ama arkadaş 1 ay sonra çalışacakmış ve bende o süre boyunca o gelene kadar çalışmak zorundaymışım ben zaten market sektörünü kaldıramadığım için (zorbalık, tehdit, yoğunluk, saçma sapan müşteri baskıları, tehditleri onların psikolog işini görmek, 5 saat çalışacaksın dedikleri halde devamlı 13-14 saat çalışıyo olmam bir günde, sürekli etkilet kontrol etmek, etkiletsiz ürün var mı kontrol etmek devamlı, ayrıca bunların hepsini yaparken kasa ile ilgilenmek ve etkilet farkı varsa parasını ödemek, kasa açıksa onu ödemek, SGK geçmiş ürünlerin sen kaldırmak istesen bile müdürün izin vermeyip, denetim geldiğinde onlardan dolayı ekstra fırça yemek ve onların da parasını senin ödemen... vb) bir çok şeyden dolayı çikmak istedim benim param yokken bile daha mutluydum ve borçum yoktu, maaşım yatınca 3 bin dükkana para vereceğim ve part olduğum için 18 bin alıyorum ayrıca 13-14 saatin de parasını vermeyecekler. Ki bazı günler yemek yiyecek vaktim bile olmuyor. Neyse ben bu yüzden çıkmak istedim psikolojimin kaldıramadığını ve yksye hazırlanmama engel olduğu için çıkmak istediğimi söyledim ve evet bunlara rağmen yks de çalışıyordum. Şimdi ben bu boktan iş yerine 1 ay daha katlanamam. Ne yapmam gerek? İşe girerken hiçbirşeye imza da attırmadılar, direkt uygulamadan giriş yaptırdılar bana ve ertesi gün başladım.

bir süre daha çalış dayan
maaş aldığın gibi direkt yok ol ortadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
A101 gibi sektörlerde çıkış nasıl oluyor?