Eğitim & Kariyer Yurt dışında garson olmak mı, yoksa Türkiye'de müdür olmak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tercihiniz hangisi olurdu? Yurt dışında garson Türkiye'de müdür Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yurt dışında garson olmak mı, yoksa Türkiye'de müdür olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Türkiye'de müdür olmak 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Türkiye'de müdür olmak 😅 1 9 Yorumla Soran 6 ay Birazda ben ezeyim diyosun 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Rahat iştir bence :D Yorumla Soran 6 ay Allah sizin gibi merhametli müdürlerimizin sayısını azaltsın 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Ahaha niye ya müdürler merhametsiz mi oluyor Yorumla Soran 6 ay Aramızda kalsın ama işçiler ve memurlar müdürlerine ateş püskürüyormuş ejderya gibi 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Aramızda dkjf Yorumla Soran 6 ay Bu arada neden artık etiket seçemiyoruz? Şu an bu soru bence yanlış etikette 🤓 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 6 ay Aaa evet etiket yanlış.. ama ben de değiştiremiyorum. Güncelleme gelmişti öyle değiştirdiler Yorumla Soran 6 ay Site 10 sene geriye gitse 30 sene ileri gitmiş olacak. Git gide bozuyorlar :) sen yorumsuz kal uberim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkiye'de müdür olmak
Türkiye'de müdür olmak 😅
Birazda ben ezeyim diyosun 😄
Rahat iştir bence :D
Allah sizin gibi merhametli müdürlerimizin sayısını azaltsın 😂
Ahaha niye ya müdürler merhametsiz mi oluyor
Aramızda kalsın ama işçiler ve memurlar müdürlerine ateş püskürüyormuş ejderya gibi 😅
Aramızda dkjf
Bu arada neden artık etiket seçemiyoruz? Şu an bu soru bence yanlış etikette 🤓
Aaa evet etiket yanlış.. ama ben de değiştiremiyorum. Güncelleme gelmişti öyle değiştirdiler
Site 10 sene geriye gitse 30 sene ileri gitmiş olacak. Git gide bozuyorlar :) sen yorumsuz kal uberim.
Yurt dışında garson Türkiye'deki müdürden daha fazla kazanır
tabiiki yurtdılşı ama avrupa olursa
Müdür olmak